70 ürün bulundu.

Özel Çiçekler

Çiçeklerin büyülü güzelliği, özel tasarımlarla buluştuğunda ortaya muhteşem bir görsel şölen çıkıyor. En güzel çiçek türlerinden hazırladığımız özel çiçekleri sizlerle bu benzersiz koleksiyonda buluşturuyoruz. Bakmaya doyamayacağınız ve çiçeklerin enerjisini çok daha net bir şekilde hissedebileceğiniz özel butik tasarım çiçek çeşitleri için hemen siparişi verin. Tükenmeden seçtiğiniz çiçekler kısa sürede istediğiniz adrese ulaşmasını sağlayın.

En güzel orkide çeşitleri ile hazırladığımız aranjmanlar her durumda gönderime uygun olan çiçeklerin başında geliyor.  Beyaz, fuşya, mor gibi popüler renklerde orkide çeşitleri ile hazırlanan özel tasarımları sevgililer günü, anneler günü, babalar günü ya da öğretmenler günü gibi tüm özel günlerde de gönderebilirsiniz. Koleksiyonumuz içerisinde orkidelerin farklı çiçek türleri ile buluşmasından doğan estetik şıklığı da görebilirsiniz.

Güllerle Hazırlanan Özel Çiçeklere Hayran Kalacaksınız

Sitemizde inceleyebileceğiniz farklı renklerde güllerle hazırlanan özel aranjmanlar büyüleyen güzelliği ile sizi de etkisi altına alacak. Kırmızı güllerle hazırlanan romantik aranjman modelleri evlilik yıldönümü ya da doğum günü gibi özel günlerde de gönderilebilir. Dilerseniz sehpada teraryum ve kırmızı güller gibi eşsiz güzelliklerin buluşmasından doğan tasarımları da tercih edebilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin adının baş harfinin kırmızı güllerle yazıldığı modeller de romantik bir sürpriz yapmak isteyenlerin imdadına yetişiyor.

Orkide ve güllerin şık bir kutuda buluştuğu aranjmanlar güçlü bir seçenek olarak incelemeniz için sizi bekliyor.  Aynı zamanda pembe ya da beyaz güllerle hazırlanan farklı çiçek türlerinin de eşlik ettiği tasarımları mutlaka görmelisiniz. Sevdiklerinizi çok mutlu edecek olan bu özel tasarımlarda en taze çiçekleri kullandık. Seçtiğiniz tasarım uzun süre diri ve canlı görünümünü koruyacak. Romantik gül buketleri ilk buluşma için en ideal seçenek! Ayrıca kadınlar günü çiçeği olarak bu buketleri tercih edebilirsiniz.

Özel Tasarım Yeni Bebek Çiçekleri

Koleksiyonumuz içerisinde bebek sahibi olan sevdiklerinize gönderebileceğiniz özel tasarım yeni bebek çiçekleri de bulunuyor. Oyuncak bebek figürü ile ferforje bisiklet tasarımının kullanıldığı hoş geldin bebek çiçekleri son derece sevimli bir görünüm sergiliyor. Hem kız bebek hem de erkek bebekler için pembe ile mavi renklerin kullanıldığı bu özel tasarımları mutlaka görmelisiniz. Yeni bebek çiçek siparişi vermek için minimum düzeyde bütçe ayırmanız yeterli olacak. Çünkü sizlere bu tasarımları en uygun fiyatlarla sunuyoruz.

Bonsai ağaç tutkunlarını da unutmadık! En güzel minyatür ağaçlardan oluşan özel tasarımları sizlerle buluşturuyoruz. Evinizde ya da iş yerinde de bakımını yapabileceğiniz minyatür ağaç çeşitleri sevdikleriniz için harika bir hediye seçeneği de olabilir. Açılış yapan yakınlarınıza ya da terfi alan sevdiklerinize bonsai  ağaçları gönderebilirsiniz. Bonsailer şık bir sehpada çok daha etkileyici bir duruş sergiliyor! Özel tasarım çiçek siparişi vermek için uygun fiyat avantajından hemen faydalanın! Aynı gün ücretsiz teslimat elbette burada!