60 ürün bulundu.

Saksı Çiçekleri

Yaşam alanlarınız için en güzel saksı çiçeklerini arıyorsanız beklentilerinizin de üzerinde bir güzelliğe sahip olan çiçekleri sitemizde bulacaksınız. Evinizi ya da işyerinizi dekore edebileceğiniz saksı çiçekleri hediyelik olarak da tercih edilebiliyor. Yakınlarınıza özel günlerde bu özel çiçekleri gönderebilirsiniz. Üstelik tamamen zevklerinize uygun seçimler yapabilmeniz için sizlere en güzel modelleri bir arada sunuyoruz. Uygun fiyat avantajından da kolayca faydalanabilirsiniz.

Sadece saksı çiçekleri satın al diyerek ulaşabileceğiniz bu özel koleksiyon içerisinde boyu 1 metreye kadar uzayabilen büyük bitkiler de mevcut. Dolayısıyla dekoratif açıdan büyük önem taşıyan bu çiçekler hem mekanın havasını değiştiriyor, hem de göze hitap eden şık bir obje oluyor. Sitemizden onlarca farklı saksı bitkisi modelini hemen inceleyebilir ve seçtiğiniz tasarımlar için siparişinizi kolayca iletebilirsiniz.

Evinizi Çiçeklerle Dekore Edin

En güzel çiçek çeşitleriyle evinizi dekore etmenizi sağlayacak olan bu özel bitkiler için hemen saksı çiçekleri siparişi verebilirsiniz. Bu sayede seçtiğiniz çiçekleri hızlı ve kolay bir şekilde adresinize ulaştırabiliriz. Aynı gün ücretsiz teslimat avantajımızdan da faydalanabilirsiniz. Özenle yetiştirdiğimiz çiçeklerle dilediğiniz dekorasyon stilinizi ön plana çıkarmanız mümkün olacak. En sevilen saksı çiçeği çeşitleri için minimum rakamlarla ödeme yapabilirsiniz.

Seçenekleriniz arasında bonsai çeşitleri de yer alıyor. Son dönemin en popüler salon çiçeği çeşitleri arasında yer alan minyatür ağaçlar, salonunuza hatta mutfağınıza dahi bambaşka bir hava kazandırıyor. Ofis ve işletme dekorasyonları için de bu özel saksı çiçeklerinin harika bir seçenek olduğunu belirtmemiz lazım. Ginseng, begonvil ve zelkova gibi popüler bonsai ağaçları kolayca sitemizden temin edebilirsiniz.

Kaktüs Çeşitlerinin Yıldızı Parlıyor

Her dönemin popüler bitkileri arasında yer almayı mutlaka başaran kaktüsler bu yıl çok daha fazla ilgi görmeye başladı. Eğer hala evinizde ya da ofisinizde kaktüs çeşitlerine yer vermediyseniz, bu sıra dışı bitkilere sahip olmanın tam zamanı! Pek çok farklı türü bulunan kaktüs çeşitlerini bir arada barındıran özel aranjmanlar da seçenekleriniz arasında yer alıyor. Sadece saksı çiçeği al diyerek koleksiyonumuz içerisinde yer alan özel aranjman çeşitlerine göz atabilirsiniz. Bu bitkiler bakımlarının gayet kolay olmasıyla da yüz güldürüyor.

Farklı çiçek türlerini bir arada barındıran aranjmanlar seçenekleriniz arasında mevcut. Tek bir saksıda farklı bitki türlerini görmekten hoşlananlar için cazip bir seçeneğe dönüşen bu bitkiler, yaşam alanlarına bambaşka bir soluk kazandırıyor. Pratik bir şekilde bakımını yapabileceğiniz kaktüs ve bitki aranjmanları da saksı çiçeği gönder diyerek sevdiklerinize hediye edebileceğiniz özel seçenekler arasında yer alıyor. Yeni ev alan ya da taşınan  yakınlarınızı mutlu etmek için siz de saksı çiçeklerini tercih edebilirsiniz.

Sevdiklerinize Saksı Çiçekleri Hediye Edin

Dekoratif açıdan büyük bir ilgi gören saksı çiçekleri yakınlarınızın yaşam alanlarını dekor etmesine de katkıda bulunacak. Üstelik bu özel hediye seçeneği için minimum düzeyde bütçe ayırmanız yeterli oluyor. Çünkü sizlere sitemizde en uygun saksı çiçeği fiyatları avantajını  sunuyoruz. Minimum bütçe ile en gösterişli ve en güzel çiçeklere sahip olabilir, bakımını yaparak büyüme ve gelişmeye devam etmesini sağlayabilirsiniz. Elbette sevdiklerinizi de bu güzelliklerden mahrum bırakmamalısınız. Kraton, kentia, benjamin ficuc ve areka hediyelik olarak en çok tercih edilen saksı çiçeklerinin başında geliyor.

Yoğun yaprak görünümüne sahip olan bu bitkiler dayanıklı olmaları ve uzun uğraş gerektiren bir bakıma ihtiyaç duymamaları ile dikkat çekiyor. Deve tabanı ve rhapis palm bitkilerini de mutlaka gözden geçirmenizi tavsiye ederiz. Sizler için hazırladığımız bu koleksiyonda  tercih edebileceğiniz en güçlü seçeneklerden biri de örgülü benjamin çiçeğidir. Özel bir teknikle gövdesi örgülü şekilde büyümesi sağlanan bu özel bitki bulunduğu her ortamda dikkat çekmeyi başarıyor. Dolayısıyla sevdiklerinize saksı çiçeği al diyerek gönderebileceğiniz çiçekler arasında  bu özel bitkinin de olduğunu bilmenizde fayda var.

Açılış İçin Uygun Saksı Çiçekleri Sitemizde

Koleksiyonumuzda inceleyeceğiniz saksı çiçeği fiyat avantajı da sunuyor. Bu ayrıcalıktan faydalanarak işyeri açılışı yapan yakınlarınıza dekoratif amaçlı kullanabileceği saksı çiçekleri gönderebilirsiniz. Son dönemde çok daha fazla popülerlik kazanan açılışı saksı bitkisi göndermek, başarı dileklerinizi en zarif şekilde iletmenizi sağlar. Açılışların ihtişamına uygun bir görünüm sergileyen çiçek çeşitlerini sitemizde hemen bulabilirsiniz. Bu bitkiler için de uygun fiyat sunmayı ihmal etmedik. Yıl boyunca fiyatlarımızı makul düzeyde tuttuğumuzu bilmenizi isteriz.

Uzun ve sivri yaprak görünümüyle çok sayıda kişinin favorisi olan areka çeşitlerini de sitemizden kolaylıkla inceleyebilirsiniz. Her saksı çiçeği canlı olarak teslim ediliyor ve uygun koşullar sağlandığında büyümeye devam ediyor. Büyük bir itina ile yetiştirdiğimiz en sağlıklı çiçek çeşitlerini hemen şimdi inceleyebilirsiniz. Saksı çiçeklerinin bakımını gerçekleştirmeniz için mutlaka bitki konusunda uzman olmanız gerekmiyor. Sadece çiçeğinizin canlı kalabilmesi için gerekli olan koşulları sağlamanız ve sulama, saksı değişimi, budama gibi hususları ihmal etmemeniz yeterli olacak.

Saksı Bitkilerinin Bakımı

Bakımı en kolay olan salon çiçekleri işyerleri için de tercih edilebilir. Hangi çiçek türünü seçtiğinize bağlı olarak bakım için ihtiyaçları değişebilir. Ancak genel olarak yılda 1 defa budanması, 2 yılda bir saksı değişiminin yapılması ve sulamasına dikkat edilmesi tüm ihtiyaçlarının eksiksiz bir şekilde karşılanması için yeterli olabiliyor. Bazı saksı bitkilerinin yılda bir defa vitamin ve mineral takviyesine ihtiyaç duyabileceği bilgisini de aktaralım.

Çeşitli ihtiyaçlarını gidermemeniz çiçeğin zamanla solmasına ve canlı görünümünü kaybetmesine neden olur. Bu nedenle  her ne kadar son derece kolay olsa da saksı çiçekleri bakımı ihmale gelmez. Bakımını titiz bir şekilde yerine getirmenizi çiçeğinizin satın aldığınız  günkünden çok daha güzel görünmesini sağlayacaktır. Sulamanın tüm bitkiler için en kritik noktalardan biri  olduğunu belirtebiliriz. Bulunduğunuz bölgedeki nem düzeyi, seçtiğiniz bitkinin türü ve hangi mevsimde olduğumuza  bağlı olarak çiçeğinizi sulama periyotları değişebilir. Bu nedenle sizlere net bir periyottan söz etmemiz yanıltıcı olacaktır.

Ancak çiçeğinizi sulamadan önce toprağını kontrol etmeniz ve ne kadar nemli olduğuna bakmanız, doğru zamanı kısa sürede fark etmenizi sağlar.  Şayet toprak tamamen kurumuşsa saksı çiçeği sulama zamanı gelmiş demektir. Sulamada kireçsiz ve oda ısısında su kullanmaya büyük bir özen göstermelisiniz. Ayrıca her sulamada çiçeğinize aynı miktarda su vermeye dikkat edin. Hemen hemen tüm bitkilerin yaz mevsiminde daha fazla su ihtiyacının olduğunu unutmayın. Bu dönemde çiçeğinize verdiğiniz su miktarını biraz daha artırabilirsiniz. Çiçek için en uygun dönemde saksı çiçekleri budama işleminin de ihmal edilmeden, doğru tekniklerle yapılması gerekiyor.

Uygun Fiyat Avantajı Sitemizde, Fırsatı Kaçırmayın

Tüm koleksiyonlarımızda olduğu gibi incelediğiniz bu sayfada da sizlere geniş bir seçenek yelpazesi sunuyoruz. Sevdiğiniz bitkileri sitemizden kolaylıkla temin edebilir ve uygun fiyat ayrıcalığından hemen şimdi siz de faydalanabilirsiniz. Sevdiklerinize göndermek için de tercih edebileceğiniz saksı çiçeği sipariş işlemlerinizi ileri bir tarih için de yapabileceğinizi belirtelim. Bu sayede özel günlerde çiçek göndermeyi unutma riskini ortadan kaldırmış olacaksınız. Teslimatı ücretsiz olarak, sizin belirttiğiniz bir tarihte gerçekleştiriyoruz. İstanbul'un tüm ilçelerine ve semtlerine teslimatımız var!

Küçük Saksı Çiçekleri ile Ofis Dekorasyonu

Saksı çiçekleri, dekorasyon odağında en şık tamamlayıcı olma niteliğine sahiptir. Minimal formları ve estetik görünümleri ile ofislerde nefis bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Dekorasyonun en temel kriterlerinden biri kullanılan her parçanın kendi içerisinde uyum sergilemesi gerekliliğidir. Bunun yanı sıra çiçekler ile taçlandırılması ayrı bir şıklık kazandıracaktır. Sayfamızda yer alan küçük saksı çiçekleri, her eşya ile uyum sağlama özelliğini bünyesinde barındırmaktadır. Renkleri, desenleri ve çeşitli boyutlarıyla markamızın en nadide tasarımları arasında yerini alıyor. Ürün çeşitliliği yönünden zengin bir seçeneğe sahip olması, her zevk ve beğeniye hitap etme niteliği kazandırıyor. Sayfamızda yer alan çeşitlere şöyle bir göz attığınızda, geniş ürün yelpazesi sizi karşılayacak ve alışverişiniz çok daha keyifli bir hale bürünecek. Yakınlarınıza iş tebriği için ya da terfi durumu söz konusu olduğunda minimal saksı tasarımlarından birini göndererek içten dileklerinizi somut bir şekilde ifade edebilirsiniz. Aynı zamanda sevdiklerinize varlığınızı ve her daim yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Göndereceğiniz çiçek ile ofis dekorasyonunda küçük ama etkili dokunuşlar yaratabilirsiniz. Antorium bitkisi, minyatür bonsai ağaçlar, rengarenk kalanchoeler, minik kaktüs ve sukkulentler gibi birbirinden muhteşem çiçekler minimal saksılar ile taçlandırılarak beğeninize sunuluyor. Siz de ofis dekorasyonlarında küçük detaylar ile şıklık yaratmak istiyorsanız rotanızı As Çiçek Evi'ne çevirebilirsiniz.