49 ürün bulundu.

Gül Tasarımları

Aşkın çiçeği olan güller başta çiftler olmak üzere pek çok kişinin öncelikli tercihi oluyor. Gizemli duruşları ve muhteşem kokularıyla güller sevdiklerinizi en çok mutlu edecek çiçeklerden biridir. Sitemiz üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde gül siparişi verebilir ve aynı gün istediğiniz adrese ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız birbirinden şık gül aranjmanları arasında keyifli bir keşfe çıkın!

En taze ve en güzel güllerle hazırlanan özel çiçek aranjmanları için en doğru adrestesiniz. Sadece gül sipariş et diyerek sitemize ulaşabilir ve uygun fiyat ayrıcalığından da faydalanarak sipariş verebilirsiniz. Kırmızı, beyaz, pembe gibi farklı renk seçenekleri de sitemizde sizi bekliyor. Dilerseniz sadece kırmızı güllerle hazırlanan aranjman çeşitlerini gül gönder diyerek eşinize ya da sevgilinize gönderebilirsiniz. Bu şık tasarımlar tüm özel günler için tercih edilebilir.

Sevgililer Gününde Gül Gönder

14 Şubat sevgililer günü için hazırlanan özel aranjman çeşitlerine hemen göz atmaya başlayın. Romantik bir görünüm kazandırdığımız bu aranjmanlar için siparişinizi erken bir tarihte de verebilirsiniz. Online olarak gül siparişi İstanbul kentinin dilediğiniz adresine ücretsiz olarak ulaştırılıyor. Tek tıkla eşinize ya da sevgilinize eşsiz bir sevgililer günü çiçeği göndermiş olacaksınız.

Kırmızı ve beyaz güllerle hazırlanan özel aranjman tasarımlarına da göz atabilirsiniz. Online olarak gül buketi sipariş işleminizi birkaç dakikada tamamlayacaksınız. Sipariş vermenin hızlı ve kolay yolu olan sitemizde canlı gül sipariş işlemi de keyifle yapılabiliyor. Evlenme yıldönümü gibi çiftler için yılın özel olan günlerinde gönderebileceğiniz buketler taze ve çekici duruşlarıyla ön plana çıkıyor.

Sevdiklerinize Gül Sürprizi Yapın

Son derece uygun rakamlardan oluşan gül fiyatları sayesinde dilediğiniz zaman sevdiklerinize sürprizler yapabilirsiniz. İçimden geldi diyerek göndereceğiniz bir kucak dolusu gül sevdikleriniz için unutulmaz bir an olacak. Ayrıca terfi alan yakınlarınıza, işyeri açan sevdiklerinize de uygun gül fiyatı avantajından faydalanarak bu eşsiz çiçekleri gönderebilirsiniz.

Koleksiyonumuz içerisinde renkli güller de mevcut. Farklı renklerde güllerle hazırlanan aranjmanlar dinamik duruşuyla beğeni topluyor. İddialı bir çiçek göndermek isterseniz tercihinizi canlı güller ile hazırlanan bu renkli aranjmanlardan yana kullanın. Bebek sahibi olan yakınlarınıza da gönderebilir ve onların bu mutluluğuna ortak olabilirsiniz. Romantik görünümü ön plana çıkan ve kalp figürünün de eşlik ettiği tasarımları mutlaka siz de inceleyin!

Anneler Gününde Gül Gönder

Anneler elbette güllerin en güzelini hak ediyor. Bu yüzden anneler gününde canlı gül siparişi vermek için sizi sitemize bekliyoruz. Dilerseniz anneler günü öncesinde, daha erken bir tarihte de sipariş verebilir ve teslimatı sizin istediğiniz saatte yapmamızı sağlayabilirsiniz. Bu arada siparişleriniz ücretsiz olarak teslim ediliyor. Koleksiyonumuz içerisinde anneler günü için özel olarak hazırladığımız birbirinden şık aranjman modelleri de yer alıyor.

Aynı zamanda gösterişli bir gül aranjmanı göndermek ve annesini çok mutlu etmek isteyenler için de en uygun 100 adet gül fiyatı ayrıcalığını sizlere sunuyoruz. Kucak dolusu güllerle annenizin harika bir gün geçirmesine yardımcı olabilirsiniz. babalar günü için de gönderebileceğiniz onlarca farklı aranjman modeli seçenekleriniz arasında yer alıyor. Tek tıkla bu tasarımların tümüne ulaşabilirsiniz.

Kutuda Gül Aranjmanlarını İnceleyin

Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz kucak dolusu güller ile unutulmaz anların mimarı olun! Sizler için hazırlanan tasarım seçenekleri arasında şık bir kutu içerisinde dizaynı yapılan modeller de yer alıyor. Harika bir görünüm sergileyen kutuda gül aranjman çeşitlerine sitemizden göz atabilirsiniz. Renkli güllerle hazırlanan tasarımlar ya da sadece kırmızı güllerle dizayn edilen modeller alternatifleriniz arasından size göz kırpıyor.

Sevdiklerinizin adının baş harfini güllerle yazıyoruz! Harfli gül aranjmanları kutu çiçek çeşitleri arasında en çok tercih edilenlerden biri oluyor. Siz de bu özel tasarımlarla sevdiklerinizi mutlu ederken aynı zamanda şaşırtın! Eşsiz güzelliğini net bir şekilde sergileyen kutuda kırmızı gül modelleri sayesinde en güzel çiçeği siz göndermiş olacaksınız. Koleksiyonumuz içerisinde aradığınız tüm tasarımları hemen bulabilirsiniz.

Online Gül Siparişi

Özel günlerde yoğunluk nedeniyle çiçek göndermeyi unutabilirsiniz. Sizi bu stresten kurtarıyoruz. Evlilik yıldönümü ya da sevdiklerinizin doğum günü gibi özel günlerde siparişinizi erken bir tarihte iletebilirsiniz. Bu sayede gül siparişi vermek için özel günlerin gelmesini beklemek ve unutma riskini göze almak zorunda değilsiniz. Seçtiğiniz çiçeği, ek ücret almadan sizin istediğiniz bir tarihte teslim ediliyoruz. Çiçeklerinizi yolda da büyük bir özenle koruyoruz.

Kitap ya da kalp şeklinde vazo içerisinde dizayn edilen vazoda gül aranjman modellerini de mutlaka inceleyin.  Özellikle sevdiklerinizin işyerine gönderim yapmayı düşünüyorsanız, işyerinde vazo bulmak sıkıntılı olabilir. Bu nedenle tercihinizi vazolu gül gönder diyerek bu özel tasarımlardan yana kullanabilirsiniz. En az güller kadar şık görünen vazolar kullanıyoruz. Cam ya da seramik vazolarda güller muazzam bir görünüm kazanıyor. Özel süsleme teknikleri ile bu tasarımlara da eşsiz bir duruş kazandırıyoruz. Hemen vazolu çiçek siparişi vermek için gül modellerine göz atabilirsiniz.

Güller En Güzel Çiçeklerle Buluştu

Sadece güllerden oluşan tasarımlara alternatif olarak farklı çiçek türleriyle güllerin buluşmasından doğan şıklığı da tercih edebilirsiniz. şakayık çiçeklerinden lilyumlara, lisyantüslerden papatyalara kadar onlarca farklı çiçek türü ile hazırladığımız bu aranjman çeşitlerini siz de çok seveceksiniz. Renkli ve dinamik bir görünüm sergileyen aranjman gül siparişi için en doğru adrestesiniz. Kurutulmuş çiçeklerle süslediğimiz modeller de büyük ilgi görüyor, bu tasarımları mutlaka siz de inceleyin.

Sevdiğiniz tüm çiçekleri barındıran ve yeşilliklerle muhteşem bir görünüm kazanması sağlanan modeller ile sadece sevdiklerinizi değil, kendinizi de mutlu edebilirsiniz. Sevdiğiniz çiçeklerle yaşam alanlarınızı süslemek için hemen harekete geçin. Her biri eşsiz duruşuyla sizi de etkisi altına alacak. Eviniz için dekoratif gül aranjmanı çeşitlerine yönelebilirsiniz. Nişan ya da söz kesme törenleri gibi özel günlerde mekanı süslemek için kullanabileceğiniz pek çok tasarım sisi bekliyor.

Gülün Anlamı

Her zaman söylediğimiz gibi çiçekler konuşur! Seçtiğiniz güllerin rengine bağlı olarak gül anlamı da değişiyor.

  • Kırmızı gül anlamı aşk ve tutkudur.
  • Beyaz gül anlamı saflık ve masumiyettir.
  • Sarı gül anlamı arkadaşlık ve neşedir.
  • Pembe gül anlamı incelik ve teşekkürdür.
  • Turuncu gül anlamı arzu ve hevestir.
  • Mavi gül anlamı ilahi aşk ve eşsizliktir.

Doğada mavi gül bulunmuyor. Aslında mavi güller özel bir teknikle hazırlanıyor ve beyaz güllere mavi renk sonradan kazandırılıyor. Bu nedenle güller arasında en kıymetli olanlardan biri de mavi gül çeşitleridir.

Gül Gönder

As Çiçek Evi olarak sizlere en özel tasarımlara en uygun fiyatla satın alma şansını sunuyoruz. Sevdiklerinize en güzel gül çeşitlerini göndermek için bu eşsiz koleksiyonumuza göz atmanız yeterli olacak. Muazzam bir şıklık sunan her bir aranjman sizi de kendine hayran bırakacak. Hemen şimdi gül gönder diyerek ulaşabileceğiniz koleksiyonumuza göz atmaya başlayın. Seçtiğiniz tasarımı sizin mesajınız eşliğinde ulaştırıyoruz. Bu kıymetli çiçek aranjmanları arasından dilediğinizi seçerek hemen siparişinizi tamamlayabilirsiniz. İstanbul kentinin tüm adreslerine ücretsiz olarak teslimat yapıyoruz. Gül göndermek için doğru adres As Çiçek Evi!