Başak Burcunun En Çok Sevdiği Çiçekler

Uyumlu olmaları ile dikkat çeken başar burcu insanları her ortama ayak uydurabilirler. Bu özellikleri her ortam için başar burcu insanlarını vazgeçilmez kılabiliyor. Peki, başak burcunun en çok sevdiği çiçekler hangileridir, merak ediyor musunuz? Bu burcun en sevdiği çiçeklerin başında papatyalar geliyor. Rengarenk papatyalara asla “hayır” diyemediklerini belirtebiliriz. Bildiğiniz gibi papatya çiçeklerinin pek çok farklı türü bulunuyor.

Bu türler arasında başak burcunun en çok sevdiği çiçekler papatyanın margit türüdür. Margit çiçekleri de tıpkı bu burcun insanları gibi her ortama kolaylıkla adapte olabiliyor ve neredeyse her yerde yetişebilme özelliğine sahip olmaları ile de şaşırtıyorlar. Bu çiçek bakımının son derece kolay olması ile de ön plana çıkıyor. Genellikle yapraklarının uç kısmı renklidir ancak orta ve dip bölümleri parlak beyaz renge sahiptir.

Başak Burcu İnsanına Hangi Çiçek Alınır?

Aslında bu başak burcu olan birine çiçek alacaksanız son derece şanslısınız da diyebiliriz. Çünkü bu burcun insanları papatyaları çok sevdiğinden çiçekçilerde papatya ile hazırlanmış olan herhangi bir aranjman kolaylıkla tercih edilebilir. Dolayısıyla bu burcun insanlarına beğendirebileceğiniz bir çiçek bulmakta da zorlanmazsınız. Peki, tek seçeneğiniz papatyadan mı ibaret? Aslında hayır!

basak-burcu-cicegi

Genel olarak bakıldığında başak burcu insanları geniş yapraklı çiçekleri seviyor. Bu nedenle tercihinizi gül aranjmanlarından yana da kullanabilirsiniz. Başak burcu renkli bir kişiliğe sahip olduğundan seçtiğiniz aranjmanın da rengarenk güllerle hazırlanmış olması ideal bir seçenek gibi görünüyor. Tek renk çiçek çeşitleri yerine rengarenk çiçeklere yönelmeniz bu burcun insanlarını çok daha fazla mutlu etmenizi sağlayacaktır.

Farklı Çiçek Türleriyle Hazırlanan Aranjmanları İnceleyin

Bir diğer alternatif de aranjmanlar oluyor. Farklı ancak birbirleri ile uyumlu olan çiçeklerden hazırlanan aranjmanların bu burcun insanlarını fazlasıyla etkilediğini söyleyebiliriz. Dolayısıyla tercihinizi bu yönde kullanma gibi bir şansınız da bulunuyor. Papatya, gül, gerbela çiçekleri, laleler ve daha pek çok farklı çiçeğin bir arada kullanıldığı aranjmanlarda aynı zamanda özel süsleme materyalleri de kullanılıyor. Bu sayede çiçeklerin muazzam bir şıklık yakalaması da mümkün oluyor.

Başak burcu insanları için teraryum çeşitleri arasından da seçim yapabilirsiniz. En güzel teraryum çeşitleri başak burcu insanlarından da tam not alacaktır. Bu özel aranjmanlar buket çiçeklerden çok daha kalıcı bir hediye olmasıyla da göz dolduruyor. Cam fanus içerisinde hazırlanan aranjmanlar bakımı ihmal edilmediğinde uzun süre canlı görünümünü koruyabiliyor. Sadece arkadaşlarınız için değil, kendiniz için de mutlaka teraryumlardan edinmelisiniz.

Bu arada başak burcu insanlarının bonsai ağaçları da sevdikleri biliniyor. Bu tüyoyu da sizlerle paylaşalım. Eğer çiçek çeşitleri yerine daha farklı ve biraz da şaşırtan bir hediye seçimi yapmak istiyorsanız hiç tereddüt etmeden bonsai ağaç çeşitlerinden birini gönderebilirsiniz. Bu özel ağaçlar başak burcu insanları için unutulmaz bir hediye olacaktır.