Bayram'da Sevdiklerinize Unutulmaz Çiçekler Gönderin

Bayramlar çiçek göndermek için harika bir fırsattır. Sevdiklerinizi mutlu etmek ve onları hiç beklemedikleri bir anda şaşırtmak için siz de bayram'da sevdiklerinize unutulmaz çiçekler gönderin ve bu mutluluğu yaşamalarını sağlayın. Bu özel günlerde yaptığınız çiçek seçimi ile şaşırtabilirsiniz. Artık çiçek aranjmanlarında çok farklı süslemeler de kullanılmaya başlandı. Hatta aranjmanlarda minyatür aksesuar modelleri dahi kullanılabiliyor.

Eğer siz de bayram boyunca çiçeğiniz ile yakınlarınızın mutlu olmasını isterseniz, tercihinizi bu özel süslemeler ile dizayn edilmiş olan aranjmanlardan yana kullanabilirsiniz. Çünkü bayram'da sevdiklerinize unutulmaz çiçekler gönderin derken harika bir çiçek seçimi yapmak istediğinizi çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla unutulmaz bir çiçek seçimi yapmak için de klasik aranjmanlardan daha farklı çiçeklere ihtiyacınız olabilir.

Bayramda Hangi Çiçekler Gönderilir?

Bayramda gönderim için uygun olan onlarca farklı çiçek aranjmanı bulunuyor. Online sipariş sitemizden de bu çiçek çeşitlerine kolaylıkla göz atabilirsiniz. Örneğin “diğer yarım” anlamına gelen ve şakayık çiçeklerinden hazırlanan aranjman, bayramda kardeşlerin birbirlerine gönderebileceği harika bir çiçek seçimi olabilir.

bayrama-ozel-cicekler

Mavi renkte eşsiz bir orkide, 8 adet beyaz renkte gül ve sukkulentlerle dizayn edilen Küçükyalı isimli aranjman da bayramda akrabalarınıza gönderebileceğiniz harika bir çiçek seçeneği olabiliyor. Dilerseniz “sen de bir dilek tut” isimli dilek ağacı aranjmanına da yönelebilirsiniz. Renkli ve şirin görünümü ile dikkat çeken bu aranjman da bayram için uygun seçenekler arasında bulunuyor.

Bayramda Sevdiklerinize Bonsai Gönderin!

Bonsailer bayramda gönderim için güçlü bir seçenek olarak karşınıza çıkıyor. Minyatür yapıları ve muazzam görünümleri ile bu ağaçlar dekoratif olarak evlerde ve işyerlerinde rahatlıkla kullanılabiliyor. Siz de sevdiklerinize bonsai gönderebilir ve çiçek buketlerinden daha kalıcı bir seçim yapabilirsiniz. Bonsailer hoş bir hatıra olarak da bayramdan sonra isminizin anılmaya devam etmesini sağlayabilir.

Mis kokulu lilyumlar bir diğer seçenek olarak size göz kırpıyor. Bayramda hem kendiniz hem de sevdikleriniz için mutlaka lilyum siparişi vermelisiniz. Çünkü lilyumlar bulundukları ortama cömertçe mis kokularını yayan çiçeklerdir. Evinizin muhteşem ve bir o kadar da doğal bir kokuyla kaplanması için lilyum siparişi vermeniz yeterli olur.

Elbette orkideleri unutmamak lazım. Her dönemin çiçeği olan ve her durumda gönderime uygun olan orkideler bayramda gönderebileceğiniz çiçekler sıralamasında yer alıyor. Orkideleri ailenize, arkadaşlarınıza, iş arkadaşlarınıza ya da tüm akrabalarınıza gönül rahatlığı ile gönderebilir ve bayram tebriklerinizi şık bir çiçek eşliğinde iletebilirsiniz.

Bu arada online satış sitemizde güler ve şakayık çiçekleri ile hazırladığımız muazzam aranjmanların da bulunduğunu hatırlatmak isteriz. Farklı renklerde dizayn ettiğimiz bu tasarımlar bayram ziyaretine giderken çiçeğinizi kendiniz götürmek istediğinizde de tercih edilebilir. Buket formu kazandırarak şık bir görünüm almasını sağladığımız bu aranjmanlar şakayık ve gül çiçeklerinin muazzam uyumunu net bir şekilde yansıtabiliyor.