Kampanyalı Saksı Çiçekleri

Saksı çiçekleri çok uzun yıllardır yaşam alanlarının vazgeçilmezlerinden biri haline geldi. Bulundukları mekana bambaşka bir atmosfer kazandıran saksı çiçekleri evlerden işyerlerine kadar her türlü mekanda dekoratif açıdan da kullanılabiliyor. Bu eşsiz çiçekler bakımı doğru şekilde yapıldığında ve ihmal edilmediğinde çok uzun yıllar mekanları süslemeyi sürdürüyor. Şimdi bu güzellikleri yaşam alanlarınıza kazandırmanızın vakti geldi. Bunun için kampanyalı saksı çiçekleri çeşitleri arasından dilediğinizi seçerek siparişinizi oluşturmanız yeterli olacak.

Sizlere sunduğumuz kampanyalı saksı çiçekleri arasında en sevdiğiniz çiçek çeşitlerini bulmakta asla zorlanmayacaksınız. Kampanya kapsamında en beğenilen saksı çiçeklerinin yanı sıra ender bulunan çiçekler de bulunuyor. Ayrıca salonları, oturma odalarını ve ofisleri dekore etmek için yoğun bir şekilde kullanılan salon çiçeği çeşitlerine de sitemizden göz atabilirsiniz. Evinize yeni çiçekler kazandırmanız için bu kampanya kaçırılmayacak bir fırsata dönüşüyor. Son derece kolay bir şekilde sipariş vererek en güzel saksı çiçeklerinin adresinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Büyük Saksı Çiçekleri İndirime Girdi!

Peki, indirim kampanyası kapsamında hangi çiçeklere sahip olabilirsiniz? Massengena çiçeği seçeneklerinizden yalnızca birini oluşturuyor. Sivri ve bir o kadar da uzun yaprakları ile ön plana çıkan bu çiçek ofislerin de yıldızı olabiliyor. Sizlere özenle yetiştirdiğimiz bu çiçek için yüz güldüren fiyatlar sunuyoruz. Size “ne dilersen dile benden” diyen bir çiçeğe evinizde yer açar mısınız? Dilek ağacı da sizlerden büyük bir ilgi görüyor. Bu yüzden “hiçbir yaşam alanı dilek ağacından mahrum kalmasın” diyor ve cazip fiyatları kapsayan kampanya içerisine dilek ağacını da dahil ediyoruz.

Elbette saksı çiçeği dendiğinde ilk akla gelen çiçeklerin başında orkideler geliyor. Farklı renklerde açan muazzam çiçekleri ile ön plana çıkan orkideler şık bir süsleme ile çok daha estetik bir görünüm kazanabiliyor. Sizler de orkide çeşitleri arasından dilediğinizi seçerek indirim fırsatı eşliğinde siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Orkide çeşitleri arasında doğada bulunmayan ve özel bir yöntemle hazırlanan mavi orkide çeşidi de yer alıyor.

indirimli-cicekler

Kampanyalı saksı çiçekleriyle sevdiklerinizi de şımartabilirsiniz. Yakınlarınızı mutlu etmek için seçebileceğiniz çiçekler arasında bonsailer de bulunuyor. Uzak Doğu’dan tüm dünyaya yayılan ve artık en trend saksı bitkileri arasında yer alan bonsai çeşitleri arasından dilediğinizi seçin ve yaşam alanlarınızı bu özel bitkilerle donatın. Pek çok farklı türü bulunan bonsai çeşitleri minyatür yapıları ile küçük mekanlarda dahi konumlandırılabiliyor.

Bonsai Koleksiyonunuzu Zenginleştirme Fırsatını Kaçırmayın!

Küçük zelkova, ginseng microcarpa, durante repers ya da arocaria gibi pek çok bonsai türü ile evinizdeki saksı bitkisi koleksiyonunuzu zenginleştirebilirsiniz. Hatta bu bodur ağaçlara ilgi duyuyorsanız harika bir bonsai koleksiyonu yapmanız için bu kampanyanın kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu belirtebiliriz. Elbette bonsailer son derece dayanıklı ağaçlar olsa da bakımlarının asla ihmal edilmemesi gerekiyor. Bakımını doğru şekilde yaptığınızda ağacınız büyümeye devam edecek ve muazzam güzelliğini her mevsim sizinle paylaşacaktır. Evinize sıra dışı bir atmosfer kazandırıyor olması da cabası…

Kaktüsler saksı çiçekleri arasında büyük ilgi gören bir diğer bitki grubu oluyor. Kaktüs çeşitlerini size hem büyük hem de minyatür boylarda sunuyoruz. Bu sayede ihtiyaçlarınıza, zevklerinize, evinizde veya işyerinizde ayırdığınız yere göre en uygun seçimleri yapabilirsiniz. Bu tür kampanyaların en önemli özelliği sevdiklerinizi de mutlu etme şansını barındırıyor olmasıdır. Bu kampanyalardan istifade ederek yakınlarınıza en güzel saksı çiçeklerini göndermeye ne dersiniz? Tüm sevdikleriniz bu özel çiçekleri hak ediyor. Ancak en çok siz hak ediyorsunuz ve bu yüzden sipariş verirken kendiniz için de mutlaka çiçek siparişi vermelisiniz.