Sevgililer Gününe 100 Adet Gül Buketi

Çiftler için yılın en özel günlerinden biri de sevgililer günüdür. Bu özel günde sevgilinize en güzel çiçeği göndermek istersiniz. Peki, seçenekleriniz arasında neler var? Sevgilinizi sadece mutlu etmekle kalmayıp aynı zamanda şaşırmasını da sağlayacak olan çiçekler hangileri? Öncelikle sizlere önerimiz sevgililer gününe 100 adet gül buketi göndermeniz olacak!

Güllerin büyüleyen güzelliğini net bir şekilde sergileyen sevgililer gününe 100 adet gül buketi elbette göz kamaştıran bir duruşa sahip! Sevgilinize ya da eşinize belki de hayatının en güzel gününü yaşatmanızı sağlayacak olan 100 adet gül buketinin fiyatının çok yüksek olduğunu düşünmeyin! Online sipariş sitemiz üzerinden 100 adet gül buketi siparişi verdiğinizde minimum rakamlarla ödeme yapma şansını da elde edeceksiniz. Çünkü sizlere bu buketi gerçekten şaşırtan bir fiyat eşliğinde sunuyoruz.

Daha farklı bir tasarım seçimi yapmak isteyenler için de elbette önerilerimiz olacak. Kupa şeklinde şık bir vazo içerisinde hazırlanmış olan pembe güller sevgililer gününde tercih edebileceğiniz en özel seçimlerden biri olabilir! Pembe güllerle dizayn edilen bu özel tasarım sevgilinizi oldukça mutlu edecek! Pembenin birkaç farklı tonunu yansıtan bu tasarım sadece sevgililer günü değil tanışma yıldönümü ya da evlenme yıldönümü gibi özel günlerde de gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

Sevgililer Gününe Özel Çiçek Aranjmanları

Sizlere online sipariş sitemizden inceleyebilirsiniz Ayasofya çiçek tasarımını da seçenek olarak sunuyoruz. Muazzam bir güzelliğe sahip olan bu tasarım gösterişli duruşu ile fark yaratıyor. Bu tasarım hem beyaz ve pembe güllere sahip olmasıyla hem de özel süslemesi ile ön plana çıkıyor. Dilerseniz tercihinizi şık bir kutu içerisinde hazırlanmış olan gül aranjmanlarından yana kullanabilirsiniz. Sevgilinize hiç beklemediği bir anda çiçek göndermek istediğinizde kutuda gül tasarımları bu sürprize en uygun çiçeklerden biri olarak karşınıza çıkacak.

sevgililer-gunune-100-adet-gul-buketi

Harika görünen çiçeklerin bir arada kullanıldığı ve romantik güllerin de bu buluşmaya eşlik ettiği tasarımlar sevgililer günü için de ideal bir seçim olabilir. En gösterişli ve en güzel çiçekler mevsim yeşillikleri ile buluşuyor ve ortaya şahane bir görsel şölen çıkıyor. Bu tasarımlar sadece sevgililer günü için değil anneler günü, öğretmenler günü gibi özel günlerde de tercih edilebilir. Aynı zamanda bebek sahibi olan yakınlarınızı tebrik etmek, yeni işe başlayan yakınlarınıza başarı dileklerimizi iletmek için de hiç tereddüt etmeden bu tasarımlara yönelebilirsiniz.

Kalp Şeklinde Gül Aranjmanlarına Göz Atın!

Romantik bir seçim yapmak isteyenleri de unutmadık! Kalp şeklinde şık bir kutuda hazırlanan ve içerisinde aşkın çiçeği kırmızı güllerin yer aldığı tasarım en romantik çiçek aranjmanlarından biri olarak alternatifleriniz arasında yer alıyor. Aynı zamanda çiçeklerin buluşarak kalp figürünü oluşturduğu tasarımlarda romantik çiftlerin seçenekleri arasında mevcut. Buram buram aşk kokan kırmızı güllerle en romantik çiçek aranjmanlarını hazırlayarak beğeniye sunuyoruz. Bu tasarımları büyük bir keyifle inceleyebilir, minimum rakamlarda sipariş vermenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Elbette ayıcıklı gül aranjmanları da seçenekleriniz arasında yer alıyor. Son derece sevimli bir görünüme sahip olan bu tasarımlar sevgilinizi ya da eşinizi bir hayli etkileyecek! Romantik bir sürpriz yapmak isteyenler tercihini sevimli bir ayıcığın eşlik ettiği bu tasarımlardan yana kullanabilir. Sipariş sitemizde onlarca farklı seçenek sizi bekliyor! Tasarımlara göz atarak sadece birkaç dakika içerisinde siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Dilediğiniz adrese aynı gün teslimat yapılması için sipariş vermeniz yeterli olacak! Sevgiliniz ya da eşiniz çiçeklerin en güzelini hak ediyor. Bu defa sevgililer gününde onu şaşırtın!