2020 Butik Çiçek Tasarımları

Çiçek, sevdiklerinize ithaf edebileceğiniz en zarif inceliklerden biridir. Bünyesinde barındırdığı anlam ve nefis görünüm ile özel günlerin en vazgeçilmez detaylarından olmaktadır. Çiçekler, birçok çeşit ve tasarımlar odağında vücut bulurken, estetik görünümleriyle de göz kamaştıran niteliğe sahiptir. Her yıl olduğu gibi 2020 butik çiçek tasarımları da şıklık ve kalite ile harmanlanarak As Çiçek evi ayrıcalığıyla beğeninize sunulmaktadır. Sayfamızda yer alan geniş ürün yelpazesi, her zevke hitap eden modelleri bünyesinde barındırmakla birlikte dekoratif saksılarla taçlandırılıyor.

Orkide, gül, orbis ve mevsim çiçeklerinden oluşan tasarımımız, estetik görünümlü seramik vazo ile meç edilerek ruhunuza dokunuyor. Sof tonlarla harmanlanan butik çiçek tasarımı, sade şıklığı benimseyenler için en gözde seçeneklerden biri oluyor.  Bunun yanı sıra pembe güller, şakayık ve ortancalardan oluşan renkli şıklık, 2020 butik çiçek tasarımları arasında oldukça revaçta! Detaylı incelemek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Masaüstünde kullanılabilen minimal bir tasarım ile ev dekorasyonunuzu taçlandırmak istiyorsanız; mini orkideler, phitonia ve rhipsalisten oluşan ürünümüz sizlere ilham kaynağı oluyor. Bünyesinde barındırdığı zerafet ve rengarenk görünümü ile evinizin en şık tamamlayıcılarından oluyor. Tercihiniz daha renkli bir aura yaratmaktan yana ise orkide, fuşya güller, sümbül, mevsim çiçekleri ve yeşilliklerden oluşan eşsiz tasarımımız ruhunuza hitap edecek güzelliğe sahip. Küp şeklinde seramik saklı ile meç edilerek modern bir çizgi yakalıyor. Bunun yanı sıra soft pembe güllerden oluşan butik çiçek tasarımı da sade şıklığıyla göz kamaştırıyor. Sevdiklerinize hitap edebebileceğiniz en anlamlı inceliklerden biri ise gül, anastasia ve mevsim çiçekleden oluşan Nazende tasarımımız oluyor. Narin ve ince ruhlu anlamını taşıyan bu tasarım, renkli görüntüsüyle görenleri kendine hayran bırakıyor.

2020 Butik Çiçek Tasarım Fiyatları

2020 butik çiçek tasarımları, As Çiçek Evi'nin özgünlüğü ve şıklığı ile harmanlanıyor. Bünyesinde barındırdığı geniş ürün yelpazesi her zevke hitap ederken, çeşitlilik yönüyle de oldukça zengin bir konuma sahip. Üstelik tüm ürünlerinde uygun fiyat avantajı da sizleri bekliyor. Makul fiyatların yanı sıra çeşitli indirimlere de yer vererek her bütçeye hitap ediyor. Siz de sayfamızda yer alan butik çiçek tasarımlarını detaylı inceleyebilir, sevdiklerinize şık inceliklerde bulunabilirsiniz.