2020 Popüler Çiçekler

Her yıl olduğu gibi bu yıl da popüleritesi en yüksek olan çiçek türleri ilginç tasarımlarla sayfamızda yerini almaya devam ediyor. Çiçek alacağınız kişinin zevki ve stili oldukça önemli bir konudur. Zarif görünümde çiçeklerden hoşlanıldığı gibi, gösterişli olanlara da talep, fazlasıyla büyük orandadır. Çiçek, mutlu etmek istediğiniz yakınlarınıza alınabilecek en naif hediyelerden biridir. Özel günlerin vazgeçilmez niteliğindeki çiçekler, geniş ürün yelpazesi ve renk seçeneği odağında adeta görsel bir şölen yaratıyor. 2020 Popüler Çiçekler arasında en nadide ve eşsiz görünümde olanları sizler için tasarladık.

Orkide

Bütün zerafeti ile görenleri kendine hayran bırakacak güzellikteki orkideler,  2020 yılının en trend çiçek türlerinden biri olacak nitelikte. Dekoratif metal ve sermik görünümdeki saksılarla bir araya getirildiğinde ortaya muhteşem bir görsel şölen çıkmaktadır. Beyaz ve çeşitli renk seçenekleri odağında hoş bir görünüm yakalayan orkideler, şıklığı ve zerafetiyle göz kamaştıracak cinsten.  Evinizde ya da ofisinizde dekor amaçlı kullanabileceğiniz bu çiçekleri aynı zamanda yakın dostlarınıza ve sevgilinize alarak onların mutluluğuna sebep olabilirsiniz.

Doğum günü, sevgililer günü, iş hayatına atılan ilk adım ve hasta ziyareti için tercih edebileceğiniz birçok formda çiçek tasarımına sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Üstelik 2020 popüler çiçekler arasında yer alan türlerimizi de dikkate alarak sizler için tasarlamaktayız. 

Gül Çeşitleri          

Özel günlerin vazgeçilmez detayı olan güller, birçok çeşit ve renk odağında sizlerle buluşmayı bekliyor. 2020 yılının en popüler türlerinden olan bu çiçekler ile sevdiklerinizin yüzünü mutlulukla gülümsetebilirsiniz. Kırmızı, beyaz, pembe vs birçok tonu bünyesinde barındırması, her zevke hitap eden tasarımlarımızın sizlerle buluşturulduğunu kanıtlar nitelikte. Buket halinde ya da dekoratif saksılarla taçlandırdığımız gülleri, bu yıl da sıklıkla tercih edilenler arasında göreceğiz.

Calissia Rosato

Seramik saksıda tasarladığımız Callisia Rosato bitkisi, 2020 yılında en trend olan çiçekler arasında yerini almaktadır. Pembe bayan olarak adlandırılan bu çiçek, sevdiğiniz kadına ya da hayatınızda sizin için en büyük öneme sahip olan annelerinize verebileceğiniz en naif hediyelerden biridir. Güney Afrika kökenli egzotik bir çiçek çeşidi olan Callisia Rosato, iç mekanlar için oldukça uygun bir seçenektir.

Peperomia Schumi Red

Bu bitki, eşsiz koyu kırmızı rengiyle karşımızı çıkmaktadır. Kırmızının en güzel halini Peperomia Schumi Red çiçeğinde görebilirsiniz. Bu yılın en trend çiçeklerinden olan ve ahşap ayaklı baston saksı ile taçlandırılan Peperomia Schumi Red, adeta görsel bir şölen niteliğinde. Bu çiçeğin en belirgin özelliği derin bir omurga yapısına sahip oluşudur.

Karakışla Kuru Çiçek Aranjmanı

Kurutulmuş çiçekler ve egzotik ithal malzemeler ile tasarlanan Karakışla Kuru Çiçek Aranjmanı, şık görünümü ile her zevke hitap edecek formda. Gondol seramik ile kullanıldığında ortaya eşsiz bir soft renk kartelası çıkarıyor. Masalarınızın üzerinde tercih edebileceğiniz bu dekoratif amaçlı çiçekler, 2020 popüler çiçekler arasında yer almaktadır.

Eforbia Kaktüs ve Sukkulentler

Eforbia trigona kaktüs ve sukkulentlerin gösterişli havasıyla bir araya getirilien bu tasarım, 2020 yılına damgasını vuracak cinsten. İç mekanlarda dekor amaçlı kullanabileceğiniz formda hazırlanan bu kaktüs tasarımı, eşsiz görünümü ile her zevke hitap edecek şekilde tasarlandı. İş yerinde terfi alan yakın dostlarınıza göndereceğiniz ya da ev ve ofislerinizde şık görünümü yakalamak adına muhteşem bir detay niteliğine sahiptir.

Laleler

Gerek zarif görünümü gerekse bünyesinde barındırdığı birçok renk seçeneğiyle karşımıza çıkan laleler, 2020 yılının en gözde çiçek türlerinden biridir. Her mevsim tercih edebileceğiniz bu çiçekleri, sarı, beyaz, mor ve pembe renk kategorisiyle  sayfamızdan inceleyebilirsiniz. Buket halinde tasarlanan laleler ile sevdiklerinizin ruhuna dokunabilirsiniz.