41 Gülün Anlamı

Bildiğiniz gibi tüm çiçeklerin bir anlamı var. Ancak sadece çiçeklerin değil kaç adet çiçek gönderdiğinizin de kendi içerisinde bir anlamının olduğunu belirtelim. Anlamı en çok merak edilen çiçeklerin başında güller geliyor. Peki, 41 gülün anlamı ne, merak ediyor musunuz? Sevdiklerinize 41 adet gül göndermeniz kendi içerisinde özel bir anlam da ifade ediyor.

41 adet gül  aslında iki farklı anlama geliyor. Bunların ilki “ 41 kere  maşallah” oluyor.  Özellikle çiftlerin evlilik yıl dönümlerinde birbirlerine gönderdikleri kırmızı  güllerin 41 adet olmasına dikkat edilir.  Bununla birlikte eşinize ya da sevgilinize değil farklı bir  kişiye çiçek gönderdiğinizde 41 gülün anlamı değişiyor.  Bu durumda 41 adet gül bağlılık  ve sadakat anlamına geliyor.

En Güzel Gül Buketlerini Tercih Edin!

Güller hangi renk olursa olsun sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel çiçeklerden biridir. Sevdiklerinizi güllerle mutlu etmek için özel günlerin gelmesini beklemek zorunda değilsiniz. Sıradan bir günde de çiçek gönderebilir ve yakınlarınızın çiçeklerle hem şaşırmasını hem de mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.  Muhteşem bir güzellik sergileyen çiçek çeşitleri her durumda gönderebileceğiniz en özel hediyeliklerden biridir.

Genellikle buket çiçekler tercih edilse de aslında saksı çiçekleri de hediyelik olarak rahatlıkla gönderilebilir.  Farklı çiçek türlerinin tek gül saksıda buluştuğu aranjmanlar hediyelik olarak tercih edebileceğiniz  en şık seçeneklerden biri oluyor.  En güzel gül tasarımlarına ve en şık çiçek çeşitlerini sitemizden sipariş vererek dilediğiniz her adrese teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.