Çiçekler İle Nasıl Dekorasyon Yapılır?

Çiçekler, dekorasyonun en vazgeçilmez ve şık tamamlayıcılarından biridir. Dizayn edilecek olan iç ya da dış mekanda, dekoratif olarak birçok çiçek-bitki tercih edebilirsiniz. Tamamen zevkiniz ve stilinize uygun şekilde hazırlanan ürünlerimiz, her konsepte uyacak cinsten. Ürün yelpazemizde, sizlerin tercih ve beğenilerinden ilham alarak tasarladığımız çeşitli çiçek türlerine yer vermekteyiz. Merak uyandıran konulardan biri olan, çiçekler ile nasıl dekorasyon yapılır? sorusunun cevabını sizler için en iyi doğru şekilde kaleme aldık. 

Evinizde yer alan mobilyalar modern bir stile sahip ise sade ve şık görünümdeki çiçekleri tercih etmeniz gerekir. Geometrik şekilde masanızın üzerine; crassula,howartia,sukkulent ve callisia çiçeklerinden oluşan Anfora’yı tercih edebilirsiniz. Küp saksıda yer alan bu çiçekler, evinize ayrı bir hava katacak. Aynı zamanda  bahçenizde de hoş bir görünüm elde etmenizi sağlayacak. Çalışma odası ya da ofis konseptine en uygun şekilde tasarlanan;  gül,orkide ve anastasia çiçekleri ile kitap şeklinde seramik saksıdan oluşan Kitap Sevgisi modelini tercih edebilirsiniz. El yapımı dekoratif saksıda tasarlanan Mor Sümbüller, evinizin salonuna eşsiz kokusuyla farklı bir aura kazandıracak. Ofisinizde tercih edebileceğiniz modeller arasında uzun gövdeli çiçekler yer almalıdır. Orkide, şeflera bitkisi, kaktüs bunlardan en çok tercih edilen çiçek türleridir. Burgulu Ficus Benjamin, hem şık hem de gösterişli görünümü ile hem ofisinize, hem de evinizin salonuna modern bir hava katacak. Özellikle Kauçuk bitkisi, hem iç hem de dış mekanlarda tercih edebileceğiniz cinsten.

Birbirinden farklı saksı tasarımlarıyla eşsiz görünümdeki çiçeklerini harmanlayan markamız, sizlerin beğeni ve stiline hitap etmeyi hedeflemekte. Bahçelerde, cafelerin dış alanında, çimlerin üzerinde dekoratif amaçlı kullanabileceğiniz bir çok çiçek tasarımını bünyemizde barındırmaktayız. Farklı renk ve modelde vazo seçenekleriyle eşsiz çiçekleri meç ederek, sizlerin beğenisine sunmaktayız. Dış mekanlarda, evinizde ve ofisinizde tercih edeceğiniz uzun gövdeli çiçek seçenekleri sayfamızda sizlerle buluşmayı bekliyor. Minimal tasarımlara yer vererek evinizin dekoruna uygun birçok çiçek çeşidi yaşam alanınızla uyum sağlayacak cinsten. Metal, seramik, ahşap görünümlü kütük saksı modellerimiz de tercihinize göre tasarlanmıştır. Her zevke ve konsepte hitap eden geniş ürün yelpazemizi incelemek için sayfamıza bekliyoruz. Üstelik sizlere uygun avantajları da kaçırmayın.