Dekoratif Uzun Vazo Çiçekleri

Dekorasyon iç ve dış mekanlarda gerçekleştirilen estetik ve düzenleme sanatıdır. Bu aşamada yer alan tüm eşya ve detayların birbiri arasında uyum içerisinde olması gerekir. Özellikle çiçekler, dekorasyonun en şık tamamlayıcısı niteliğine sahiptir. İç mekanlarda sıklıkla tercih edilen dekoratif uzun vazo çiçekleri, tüm zerafeti ile ev ve ofislerinizin en estetik dokunuşlarından oluyor. Firmamızda yer alan çiçekler, uzun vazolar ile taçlandırılarak her konsepte uyum gösteren şıklığı bünyesinde barındırıyor. 

Özellikle ev dekorasyonunda sıklıkla tercih edilen çiçekler, birbirinden farklı tasarımlar odağında dekorasyonunuzda etkili dokunuşlar yaratıyor. Sayfamızda yer alan dekoratif uzun vazo çiçekleri tercih edildiği her noktada nefis görünümler yaratıyor. Lucky bambulardan, deniz kabuklarından ve nazar boncuklarından oluşan tasarımımız, hem ofis hem de ev dekorunda  en estetik tamamlayıcılardan oluyor. Üstelik bu tasarımın, şans ve bereket getirildiğine de inanılmaktadır. Dekorasyon gerçekleştireceğiniz iç mekanda sofistike bir hava hakimse, uzun vazolar ile harmanlanan estetik çiçek tasarımlarını tercih edebilirsiniz. İşte tam da bu noktada bambular, uzun ve ince gövdesi ile en zarif dokunuşları sizlerle buluşturuyor. Cam vazo ile taçlandırılan bu çiçekler, dekoratif görünümü ile nefes kesecek cinsten.

Orkideler ve Güller Uzun Vazolar ile Taçlandırılıyor

Zerafetin çiçeği olarak bilinen orkide, ev ve ofis dekorasyonunda en şık tamamlayıcılardan biri oluyor. Bünyesinde barındırdığı estetik dekoratif vazolar içe taçlandırıldığında ise eşsiz bir sade şıklık oluşuyor. Evinizin en güzel köşesinde tercih edebileceğiniz bu tasarımlar; vintage, avangart, sofistike, modern ve daha birçok stilin gözde şıklıklarından oluyor. Dekoratif uzun vazo çiçekleri dendiğinde akla ilk gelen As Çiçek Evi, tüm tasarımlarını kalite ve şıklık ile harmanlayarak sizlerin hizmetine sunuyor. Nefis kokusu ve göz alıcı görünümü ile nefes kesen güller, incecik uzun vazolarla meç edilerek eşsiz tasarımlarda vücut buluyor. Siz de ev ve ofis şıklığında etkili dokunuşlara yer vermek istiyorsanız sayfamızda yer alan özgün tasarımları deneyimleyebilirsiniz. Her dekor ve konsepte uyum gösteren geniş ürün yelpazemiz, sizlerin zevk ve stili ile şekillenerek eşsiz şıklıklara imza atmaktadır.