Farklı Çiçeklerden Oluşan Bir Koleksiyon

Çiçek seçimi yaparken her daim aynı tür çiçeklerin kullanıldığı aranjmanları tercih etmek yerine farklı çiçek türlerinin kullanıldığı ve renkli bir görünüm sergileyen çiçekleri de seçebilirsiniz. Bu çiçekler hem farklı türlerin kullanılması hem de farklı renklerin seçilmesi nedeniyle oldukça coşkulu bir görünüm sergiliyor. Dinamik duruşundan faydalanarak doğum günü gibi özel günler için bu tasarımlara yönelebilirsiniz.

Sizlere online sipariş sitemizde farklı çiçeklerden oluşan bir koleksiyon sunuyoruz. Bu koleksiyon içerisinde aradığınız her türlü çiçek çeşidini alternatifleri ile birlikte bulabilirsiniz. Muazzam bir şıklık sergileyen çiçek aranjmanları açılışlara da gönderilebilir. Butik çiçek tasarımlarıyla açılış yapan sevdiklerinizin bu mutlu gününe ortak olabilirsiniz.

farkli-ciceklerden-bir-koleksiyon

Farklı Çiçeklerden Oluşan Tasarımlar Hangi Durumda Gönderilir?

Aynı zamanda yeni bebek sahibi olan sevdiklerinize ya da yeni işe başlayan yakınlarında da rengarenk görünümleriyle mutluluk ve enerji veren bu çiçekleri gönderebilirsiniz. Terfi alan ya da farklı bir konuda bir başarı elde eden sevdiklerinize çiçek göndermek istediğinizde de hiç tereddüt etmeden rotanızı sizler için hazırladığımız bu koleksiyona çevirebilirsiniz.

Açıkçası bu tasarımlar her durumda gönderime uygun olan çiçek çeşitlerinin başında geliyor. Dolayısıyla mutlaka böyle durumlarda gönderilir şeklinde bir sınırlamaya gerek yok. Anneler günü, babalar günü ya da sevgililer günü gibi anlamlı günlerde de dinamik görünümlü çiçek aranjmanlarını tercih ederek sevdiklerinizin mutluluğunu ikiye katlayabilirsiniz. Bu tasarımlar için gayet düşük düzeyde bir bütçe ayırmanız yeterli oluyor. Çünkü farklı çiçek türleri ile hazırlanan özel aranjmanlar için de sizlere en uygun fiyatları sunuyoruz.