Geçmiş Olsun Çiçek Notları

Hastalanan ya da bir kaza atlatan yakınlarınıza geçmiş olsun dileklerinizi ve çiçeklerle iletmeniz çok daha zarif bir davranış olur. Elbette göndereceğiniz çiçeğe güzel bir geçmiş olsun mesajı eklemeniz gerekir. Samimi geçmiş olsun çiçek notları ile çiçeklerinizi göndermenizde fayda var.  Bu mesajlar anne, baba, kardeş, teyze, arkadaş, eş, sevgili kısacası herkese gönderebileceğiniz  çiçekler için kullanılabilir.

Sevdiklerinizin kendisini önemli ve özel hissetmesini sağlayacak olan geçmiş olsun mesajları genellikle birkaç cümleden oluşuyor. Çiçeğinizi eklemek için çok uzun mesajlar yazmaktan kaçının. Kısa ve etkileyici iki ya da üç cümlelik mesajlar en ideal seçim olacaktır. Söz konusu hastalık ya da kaza atlatmak olduğu için notunuzu geçmiş olsun mesajını da mutlaka içermesi lazım.

En Güzel Geçmiş Olsun Çiçeği Mesajları

“Hayat acı ve tatlı pek çok andan oluşuyor.  Zor zamanlar da geçiyor. Bir an önce iyileşip aramıza dönmen dileğiyle…  Geçmiş olsun!”

“Sağlık dünyadaki en önemli şey… Kaybettiğin sağlığını bir an önce kazanarak yeniden aramıza katılmanı sabırsızlıkla bekliyoruz. Geçmiş olsun…”

“Siyah gönder bitecek ve en az bu çiçekler kadar renkli günler başlayacak. Sadece biraz sabır! Büyük geçmiş olsun.”

“Geçmiş olsun arkadaşım. Eskisi gibi kahkahalar atarak sohbet edebileceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Çabuk iyileş olur mu?”

“Yokluğun buralarda çok belli oluyor. Bir an önce iyileşerek eskisinden daha sağlıklı şekilde aramızda katılımını bekliyorum. Geçmiş olsun.”