Gelin Buketi Nasıl Olmalı?

Gelin adaylarının yanıtını en çok merak ettiği soruların başında gelin buketleri geliyor. Özellikle gelin buketi nasıl olmalı sorusu akılları bir hayli karıştırabiliyor. Gelin buketleri öncelikle  gelinlik modeline ve düğün konseptine uygun bir görünüm sergiliyor olmalıdır. Bu nedenle gelin buketi seçimi yapacak olan gelin adaylarının düğün konseptlerini ve gelinlik modellerini de göz önünde bulundurmalarında fayda var.

Bununla birlikte mutlaka gelin buketinin uzman bir ekip tarafından hazırlanmış olması gerekir. Çünkü buketlerde renk uyumu çok büyük önem taşıyor. Gelin buketinin hem canlı bir görünüm sergilemesi hem de kullanılan renkler bakımından estetik bir güzellik yakalamış olması lazım. Tüm bunları bir arada barındıran bir gelin el çiçeği için mutlaka deneyimli bir çiçekçi tarafından hazırlanan tasarımlar tercih edilmeli!

Gelin Buketleri Hangi Çiçeklerle Hazırlanır?

Gelin buketleri de mutlaka bazı çiçeklerin kullanılmış olması gerekmez. Her türlü çiçek çeşidi ile bu tasarımlar hazırlanabiliyor. Ancak tercihinizi popüler çiçeklerden yana kullanmak istiyorsanız bu durumda gül çeşitleri, kır çiçekleri, lilyumlar, papatyalar gibi çiçeklere yönelmelisiniz. Sümbüller, kurutulmuş çiçek çeşitleri, şakayık çiçekleri, mini güller, lavantalar gibi çiçekleri de tercih edebileceğinizi belirtelim.

Gelin buketlerinde süslemeler de çok büyük önem taşıyor. Süslemelerde kullanılan malzemelerin seçilen çiçek çeşitleri ile uyumlu olması lazım. Bazen sadece tek bir kurdele bile muhteşem bir görünüm elde etmeyi sağlayabiliyor. Kimi zaman da tüller, danteller gibi farklı materyaller de süslemelerde kullanılabiliyor. Bu sayede çiçeklerin hem daha fazla ön plana çıkması sağlanıyor, hem de daha zarif bir görünüm elde edilebiliyor. Gelin el çiçeği çeşitlerini online sipariş sitemizde inceleyebilirsiniz. En güzel, en zarif ve en etkileyici çiçekler arasından seçim yapmanın keyfini siz de yaşayın.