Gelin Çiçeği Canlı Mı Olmalı?

Gelin adayları için büyük önem taşıyan gelin çiçekleri gül, ortanca, şakayık, orkide, frezya, mini gül gibi onlarca farklı çiçek türü ile hazırlanabiliyor. Ancak son yıllarda gelin adaylarından aklında gelin çiçeği canlı mı olmalı sorusu var. Bu sorunun gündeme gelmesinin nedeni ise kurutulmuş çiçek tasarımlarıyla eşsiz güzellikte gelin buketlerinin hazırlanabiliyor olmasıdır.

Kurutulmuş çiçekler kullanılarak dizayn edilen gelin el çiçeklerinin bir özelliği de en azından bir süreliğine saklanabiliyor olmasıdır. Gelinler evlendikten sonra çiçeklerini olabildiğince uzun süre hatıra olarak saklamak istiyor. Ancak canlı çiçekler bildiğiniz gibi birkaç gün içerisinde soluyor. Oysa kurutulmuş çiçekler özel bir işlemden geçirildikleri için formunu daha uzun süre muhafaza edebiliyor.

Kurutulmuş Çiçeklerle Hazırlanan Gelin Buketleri

Kurutulmuş çiçekler öncelikle neminden arındırılıyor ve sonrasında yine özel bir işlemle renklendiriliyor. Bu nedenle yaklaşık 2 aya yakın bir süre görünümünü koruyabiliyor. Dolayısıyla kurutulmuş çiçek çeşitleri kullanılarak dizayn edilen gelin buketleri de daha uzun süre diri kalabiliyor. Online sipariş sitemizde en güzel kurutulmuş çiçek gelin buketi modellerini görebilirsiniz.

Muazzam bir şıklık sunan bu tasarımlar sezona damgasını vuracak kadar iddialı bir duruş sergiliyor. Son yıllarda tercihini kurutulmuş çiçek buketlerinden yana kullanan gelin adaylarının sayısında da büyük bir artış olduğunu belirtebiliriz. Hemen sitemize tıklayarak bu benzersiz tasarımları dikkatlice inceleyebilirsiniz. Hatta beğendiğiniz bir gelin buket için cazip fiyattan faydalanarak sipariş de verebilirsiniz.