Gelin Çiçeği Fiyatları

Çiçek, zerafeti ve eşsiz tasarımları ile özel günlerin en vazgeçilmez inceliklerinden biridir. Doğum günü, yıldönümü, sevgililer günü ve iş tebriği gibi birçok durumda sevdiklerinizi mutlu etmek için gönderdiğiniz çiçekler, evlilik aşamasında da özen gösterilmesi gereken en önemli detaylar arasında yer alıyor. Özellikle gelin çiçeği, bu nadide günün zarif aksesuarlarından biri oluyor. As Çiçek Evi, her tasarımında olduğu gibi gelin çiçeği fiyatları kapsamında da çeşitli indirim ve avantajları sizlerin hizmetine sunuyor.

En Güzel Gelin Çiçekleri

Evlilik kadar kutsal bir anda tüm detayların kusursuz olması gerekir. Özellikle kadınlar, gelinlikten ayakkabıya, çantadan gelin çiçeğine kadar her ayrıntıya büyük bir özen gösterir. Evlenecek olan kişilerinden vazgeçilmez aksesuarlarından olan gelin çiçekleri, As Çiçek Evi'nin özgün tasarımları aurasında vücut buluyor. Stili sade şıklıktan yana olanlar için sayfamızda yer alan Beyaz Gala Gelin Buketi, tüm naifliği ile görenleri kendine hayran bırakan bir zerafete sahip. Masumiyetin sembolü olan bu tasarım, beyazın en güzel haliyle harmanlanarak gelinliğinize ayrı bir hava kazandırıyor. Naturelliği benimseyenler için ise markamızın eşsiz tasarımlarından olan Sedef Kuru Gelin Buketi, kuru sedef, başak ve naturel kuru çiçeklerle meç edilmektedir. Daha renkli daha ihtişamlı çiçek seven gelinlerdenseniz Alaçeşme Kuru Gelin Çiçeği stilinize dokunarak adeta görenleri büyülüyor. Bünyesinde barındırdığı solmayan beyaz güller, protea ve kuru çiçekler, tasarıma ayrı bir şıklık kazandırıyor. Üstelik uzun yıllar saklanabilme avantajıyla, en güzel gününüzün nadide parçası ölümsüzleşiyor. Pembe ve tonlarına zaaf duyan kadınlar, Eflatun Pembe Gelin Buketi ile tam hayalindeki gibi bir gelin çiçeğine ulaşıyor. Bu tasarım, eşsiz tonları odağında en özel gününüzü renklendirecek ihtişama sahiptir. Her gelinlik ile uyum gösteren bir diğer gelin çiçeği ise As Çiçek Evi'nin bünyesinde barınan Bouvardia Gelin Buketi oluyor. Kır çiçeği sevenler için en doğru tercih olurken, minimal bouvardialar zerafetinizi taçlandırıyor. Gelin çiçeği fiyatları konusunda birçok indirim ve avantajı hizmetinize sunan As Çiçek Evi, şık tasarımlarıyla en güzel gününüzde etkili dokunuşlar yaratıyor.

Gelin Buketi Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Sevdiğiniz insanla koca bir ömre yelken açarken en çok dikkat edilmesi gereken detaylardan biri kuşkusuz gelin buketi seçimidir. Tercih edeceğiniz tasarımın, gelinliğiniz ile uyum içerisinde olması gerekir. Gelinliğin kumaşı, rengi ve modeli, bu aşamada göz önünde bulundurulması gereken hususlar arasında yer alıyor. Gelin buketiniz gelinliğiniz ile ne kadar uyum içerisinde olursa, o kadar eşsiz ahenk yakalayabilirsiniz. Bunun yanı sıra hangi konsept ile dünya evine gireceğiniz de gelin buketi seçiminiz konusunda önemli bir detaydır. Kır düğünü tercih edenler, eline minimal kır çiçeklerinden oluşan bir çiçek alarak ahengi yakalayabilir. Eğer kapalı alanda bir düğün gerçekleştireceksiniz, konseptin renkleri ile uyumlu bir buket tercih etmeniz gerekecektir. Makyajınızın da buketinizde yer alan çiçeklerin rengi ile uyum göstermesi gerekir. Konfor yönünden ise bileğinizi yormayacak hafif formda olan gelin buketlerini tercih ederseniz, rahatınızdan ödün vermemiş olursunuz. As Çiçek Evi, birbirinden şık ve zarif gelin çiçeklerinde hem konfore hem de göz alıcı görünüme yer vermektedir. Gelin çiçeği fiyatları odağında çeşitli indirim ve avantajları da beraberinde getirerek memnuniyetinizi hedeflemektedir. Her zevke hitap eden geniş ürün yelpazemizi incelemek ve uygun fiyat avantajından faydalanmak için sizleri en kısa zamanda sayfamıza bekliyoruz.