Geline Özel Orkide Buketleri

Gelin adayları gelinlik seçimi kadar ellerinde taşıyacakları  çiçeğin seçimine de büyük önem veriyor.  Son derece şık ve zarif bir görünüm sergilemesi gereken gelin çiçeği tasarımları arasında onlarca farklı türde çiçeğin kullanıldığı modelleri görebilirsiniz. Artık orkide çiçeği de gelin buketi tasarımlarında kullanılmaya başlandı. Hatta geline özel orkide buketleri zarafetiyle görenleri kendine hayran bırakmayı başarıyor.

Beyaz renkte orkide çiçekleri ile dizayn edilen gelin buketleri sadece salon düğünleri için değil kır düğünü için de cazip bir seçenek oluyor. Gelin adayları benzersiz bir güzelliğe sahip olan gelin çiçeği çeşitleri arasından en çok orkide kullanılarak dizayn edilen modelleri seviyor. Ancak elbette güzelliği ile orkide gelin buketleri ile yarışabilecek olan farklı türde çiçekler de var.

En Güzel Gelin Buketi Çeşitleri

Örneğin güller popülerliğini asla kaybetmeyen çiçeklerin başında geliyor. Romantik bir havasının olması gelin el çiçeklerinde güllerin sıklıkla kullanılmasını beraberinde getiriyor. Aynı zamanda ortanca ve sukulentler sık tercih edilen gelin buketleri arasında bulunuyor. Muazzam bir duruş sergileyen bu çiçeklerin fark yaratan bir seçim yapmak isteyen gelin adaylarının imdadına yetiştiğini belirtebiliriz.

Farklı çiçek türlerinin bir arada kullanıldığı tasarımlar kuşkusuz daha dinamik bir görünüm sergiliyor. Örneğin şakayık çiçekleri ve güller buluştuğunda göz alıcı bir güzellik ortaya çıkıyor. Gelin adayları etkileyici bir görünüm istediklerinde tercihini farklı türde çiçeklerin kullanıldığı buketlerden yana yapıyor. Online sipariş sitemizde en güzel gelin çiçeği çeşitlerini inceleyebilir ve hatta uygun fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.