Hasta Ziyareti İçin Hangi Çiçek Alınır?

Yakın dostlarınızın her anında yanında olmayı isterken, önünüze istemediğiniz engeller çıkabilir. Yanında bulunamasanız bile, varlığınızı hissettirecek küçük jestlerle onları  mutlu edebilirsiniz.  Eşinizi, sevgilinizi, yakın dostlarınızı herhangi bir hastalık durumu ile karşı karşıya kaldıklarında, göndereceğiniz çiçeklerler ile değerli hissettirerek yüzlerindeki küçücük tebessümün sebebi olabilirsiniz. Geçmiş olsun çiçeği ile onlara manevi yönden destek olabilirsiniz. Peki hasta ziyareti için hangi çiçek alınır? Bu sorunun cevabını en güzel şekilde sizler için hazırladık.

Hasta yakınlarınız, özellikle bu durum içerisindeyken ilgi görmeyi isterler. Varlığınızı hissettirerek onları en mutlu etmenin yolu çiçek almaktır. Çiçek, en çok da hastalık söz konusu olduğunda yakın dostlarınızı ruhen iyileştirecek, moralini yükseltecek eşsiz bir detaydır.  Hasta ziyareti için hangi çiçek alınır? sorusu ile karşı karşıya kalındığında akıllara birçok seçenek gelmektedir.

Orkideler

Zerafetin çiçeği olan orkideler, hasta yakınlarınıza hediye edebileceğiniz nadide çiçek türlerinden biridir. Hoş kokusu ve eşsiz görünümü ile sevdiklerinize varlığınızı en güzel şekilde hissettirebilirsiniz. Beyaz ve birçok renk seçeneğini bünyesinde barındıran orkideler, görüntüsü ile kendine hayran bırakacak cinsten. Dekoratif saksılarla taçlandırarak, yakınlarınızın ruhuna dokunabilirsiniz.

Hasta ziyareti için göndereceğiniz çiçeğin yoğun kokulu ve polenli olmamasına özen gösterilmesi gerekir.  Hastane ortamına çiçek gönderecekseniz, taşınılabilirlik ve muhafaza edilebilirliği açısından hafif formda çiçekleri tercih edebilirsiniz.

Güller

Her konsepte uygunluğu ve muhteşem görüntüsü ile tercih edeceğiniz güller, çeşitli renk seçeneğiyle hasta yakınlarınıza gönderebileceğiniz en güzel çiçek türlerinden biridir. Kutuda, buket halinde ya da farklı tasarımlarda saksılarla meç edeceğiniz güllerin eşsiz görünümü ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Pembe, beyaz ve kırmızı renklerini bünyesinde barındıran bu çiçekler, hafif ve muhteşem kokusu ile yakın dostlarınızı büyülüyecek niteliktedir.

Laleler

Hasta ziyaretleri için en çok tercih edilen çiçek türlerinden biri şüphesiz lalelerdir. Rengarenk dünyasıyla karşımıza çıkan laleler;  sarı, beyaz ve birçok eşsiz tonuyla vücut bulmaktadır.Fresh kokusu ve zarif görünümü ile yakın hastalarınıza gönül rahatlığı ile gönderebileceğiniz bir forma sahiptir. Taşınabilirliği ve içerisinde az polen barındırma özelliği ile yakınlarınızın sağlığına da önem vermektedir.

Lilyum ve Mevsim Çiçekleri

Lilyum çiçeğinin beyaz olanı yoğun kokuya sahip iken, diğer renkte olanları oldukça hafif kokusuyla karşımıza çıkmaktadır. Bu sebeple hasta ziyareti için renkli lilyumlar daha uygun olacaktır. Tercih edeceğiniz renkte lilyumun yanına, mevsim çiçekleri serpiştirilerek eşsiz tasarımlar yaratmaktayız. Muhteşem görünüme sahip olan bu tasarımlar, hasta yakınlarınızı mutlu ederek, onların tebessümü için hazırlandı. Lilyum ve mevsim çiçeklerinden oluşan bu eşsiz tasarım ile, sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Renkli görünümü ile göndereceğiniz kişiye pozitif enerji verecektir.

Aloe Vera

Etli yapraklarının içerisinde yer alan jelin birçok hastalığa iyi geldiği gerçeğini bünyesinde barındıran Aleo Vera, hasta ziyareti için uygun bir bitki türüdür. Zarif görünümünü dekoratif saksılarla taçlandırarak tasarladığımız bu çiçeği, yakınlarınızla buluşturarak onları mutlu edebilirsiniz. Antibakteriyel özelliği açısından aleo veralar, hasta ziyareti için oldukça uygun bir seçenektir.

Crassula Terarium

Eşsiz görünümü ve minimal yapısıyla yakınlarınızı büyüleyecek Crassula Terarium bitkisi, geçmiş olsun çiçeği olarak sıklıkla tercih edilenler arasında yer almaktadır. Cam fanus içerisinde yer alan bu çiçeği sevdiklerinize göndererek, onların zor anında küçük ve anlamlı desteğiniz ile yanında olabilirsiniz. Sukkulent çiçeğiyle harmanlayarak tasarladığımız bu çiçekleri, sizlerin beğenisine sunmaktayız.

Gypsofilya Ağacı

Kurutulup stabilize edilerek hazırlanan bu çiçekler, hasta ziyareti için gönderilebilecek en nadide türlerden biridir. Beyaz minik çiçekleri bünyesinde barındıran bu bitki, eşsiz zarif görünümüyle sizlerle buluşuyor. Gypsofilya Ağacı, pek çok çiçek türüyle bir araya geldiğinde ortaya muhteşem bir görüntü çıkarıyor.