Hayırlı Olsun Çiçeği

Yeni işe başlayan bir yakınınıza, onu mutlu etmek ve heyecanını bir nebze olsun dindirmek adına hayırlı olsun çiçeği gönderebilirsiniz.  Bu tarz konularda, sevdiklerinizin yanında olmanız ve onları destekleyerek küçük jestlerde bulunmanız için en güzel hediye şüphesiz, çiçek olacaktır. Arkadaşınızın, sevgilinizin, ailenizden birinin ya da yakın bir dostunuzun iş hayatına attığı ilk adımda yanında olamasanız dahi, onun zevkine hitap edecek bir çiçek gönderebilirsiniz.

İş hayatına yeni adım atan yakınınıza gönderebileceğiniz en nadide çiçeklerden biri , rengarenk görünümüyle Baston Açelya Çiçeği’dir. Renk konusunda aynı paralelde sıcak tonları bünyesinde barındıran bir diğer seçenek ise gül, orkide ve mevsim çiçeklerinden oluşan Sıcak Sonbahar’dır. Turuncu güllerin eşsiz yapraklar ve orkide ile birleştiği bu tasarım, iş tebriği için oldukça uygun bir çiçektir. Hayırlı olsun çiçeği iş hayatına yeni adım atanlara gönderilmesinin yanı sıra, terfi alma durumu ve yeni bir yerin açılışı söz konusu olduğunda da tercih edilmektedir.  Tebrik etmek istediğiniz kişinin masasına küçük bir dokunuşta bulunmak istiyorsanız, Sanseveria Kılıç Çiçeğini öneriyoruz. Tam bir oksijen deposu niteliğinde olan bu çiçek, Peygamber Kılıcı olarak da adlandırılmaktadır. Rengarenk görünümüyle enerjinizi yükseltecek Sevgi Sepeti;  gül, orkide kandili, saleks dalları ve kuru çiçeklerin, yeşilliklerle harmanlanmış halidir. Her masa şekline uyum sağlayacak bu çiçekler ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Tebrik edeceğiniz kişi sizin için çok özel bir yere sahipse, ona beyaz orkideler göndererek küçük bir notla kalbine dokunabilirsiniz.

Modern tasarımlarımızdan biri olan  Manyas, ev şekli ve doğal ahşap çerçeve görünümüyle oldukça minimal ve şık bir tercih olacaktır. Bu çiçek; mini guzmanya, kalanchoe ve sukkulentten oluşmaktadır. Yeni ofis açan bir yakınınıza küçük jestler yaparak onu mutlu etmek istiyorsanız, Burgulu Ficus Benjamin bitkisini önermekteyiz. Ofise şık görünümüyle bambaşka bir hava katacaktır. Ferforje askı, askılı terarium cam, crassula, kaktüs ve 2 adet sukkulentten oluşan Crassula Terarium, modern tasarımıyla tebrik edeceğiniz dostunuzun fazlasıyla beğenisini kazanacak cinsten. Renkli lavantalar ve başaklardan oluşan minik aranjman da yeni işe başlayanlar ya da terfi alanlar için gönderilmesi gereken pozitif enerjili bitkiler arasında. Sayfamızdan ulaşabileceğiniz geniş ürün yelpazemiz ve renk seçeneklerimizle sevdiklerinizin yanlarında olduğunuzu hissettiren tasarımlara yer veriyoruz. Uygun fiyat avantajını da sizlere sunarak , beğeninizi kazanmayı hedeflemekteyiz.