Hediyelik Küçük Saksı Çiçekleri

Çiçek, hayatınızdaki değerli insanlara sunabileceğiniz en nadide inceliklerden biridir.  Özel günler odağında zerafeti ve anlamları ile vazgeçilmez hediyelerden olan çiçek, birçok formda karşımıza çıkmaktadır. Buket ve saksılarla taçlandırılan çiçek türleri, rengarenk görünümü ile As Çiçek Evi'nin eşsiz tasarımlarında vücut buluyor. Minimal tasarımları ile hediyelik küçük saksı çiçekleri, tercih edildiği her ortamda dekor olarak kullanılabilme avantajını bünyesinde barındırıyor.

Ev ve Ofislerinizi Küçük Saksı Çiçekleri ile Taçlandırın

Çiçekler, muhteşem kokuları ve estetik görünümleri ile ev-ofis dekorasyonlarına yeni bir soluk kazandırmaktadır. Kullanıldığı ortamda bambaşka bir aura yaratarak, her konsepte uyum sağlayan çeşitliliğe sahiptir. Sayfamızda yer alan hediyelik küçük saksı çiçekleri ile, yaşam alanınızda etkili dokunuşlar yaratabilirsiniz. Eşsiz tasarımlarımızdan zevkinize hitap edeni sevdiğiniz kişiye göndererek, yüzündeki tebessümün sebebi olabilirsiniz. Çünkü bu formda çiçekler, herkes tarafından büyük bir beğeni kazanarak, tercih odağı olma özelliğine sahiptir. Bu noktada As Çiçek Evi olarak hizmetinize sunduğumuz geniş ürün yelpazemizle, herkesin zevkine hitap etmeyi hedeflemekteyiz. Saydamızda yer alan Peperomia Verticillata, türü olan shumi red ile bir araya geldiğinde ortaya eşsiz bir görünüm çıkıyor. Beyaz saksı ile taçlandırılarak, en güzel saksı çiçekleri arasında yerini alıyor. Bu tasarımın yanı sıra markamızda yer alan Ginseng Bonsai ve Guzmanya, doğal taş görünümlü ikili seramik saksıyla meç edilerek, kullanıldığı ortamda muhteşem bir aura yaratıyor. Crassula, howartia, sukkulent ve callisia rosata bitkilerinin harmanlandığı Anfora tasarımı, As Çiçek evi özgünlüğüyle harmanlanıyor. Küp saksı ile bir araya getirdiliğinde ise ortaya otantik bir görünüm çıkıyor. Markamızın en minimal tasarımlarından olan Callisia Rosato bitkisi, pembe bayan olarak da adlandırılmaktadır. Sevdiklerinize ithaf edeceğiniz en nadide çiçek türlerinden biridir. Hediyelik küçük saksı çiçekleri arasında yer alan bu bitki, tüm zerafeti ile gönderdiğiniz kişiyi büyüleyecek bir görünüme sahiptir. Oksijen deposu olma özelliğiyle vücut bulan Sanseveria Kılıç Çiçeği, dekoratif diktörgen taş saksısı ile her konsepte uyum sağlayabilecek formda tasarlanmıştır.

Saksı Çiçekleri Hangi Özel Günlerde Tercih Edilir?

Saksı çiçekleri, mis gibi kokuları ve birbirinden zarif tasarımları ile özel günlerin vazgeçilmezi niteliğindedir. Yakınınızın doğum günü gelip çattığında, markamızda yer alan minimal saksı çiçeklerinden birini göndererek ruhuna dokunabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni işe başlayan bir dostunuza destek olarak onu yüreklendirmek isterseniz, hediyelik küçük saksı çiçekleri arasından zevkine hitap edeni gönderebilirsiniz. Sağlık problemleri yaşayan bir hasta yakınınıza ise sayfamızda yer alan Sanseveria Kılıç Çiçeği'ni ithaf edebilirsiniz. Oksijen deposu olma özelliği ile bu hasta olan yakınınıza gönderebileceğiniz en doğru çiçek tercihi olacaktır. As Çiçek evi olarak yer verdiğimiz tüm tasarımları, dekoratif saksılar ile taçlandırmaktayız. Geniş ürün yelpazemiz ile her zevke hitap ederek, sizler tarafından beğeni kazanmayı hedeflemekteyiz. Sayfamızda yer alan özgün tasarımları tüm detayları ile inceleyebilir, kusursuz hizmetimizi deneyimleyebilirsiniz.