İlk İş Günü Çiçeği Notu

Yeni işe başlayan yakınınıza, kendini özel hissettirmek ve heyecanını bir nebze olsun dindirmek adına çiçek gönderebilirsiniz. Yanınızda olamasanız dahi böyle özel bir günde sizi yanında hissetmesi için en zarif hediye çiçek olacaktır. Göndereceğiniz çiçeğin en ince detayı ise ilk iş günü çiçeği notu altında yazacağınız içten temennilerinizdir. Bu zarif detayla sevdiklerinizin iş hayatında atttığı ilk adımda manevi desteğinizi hissettirebilirsiniz.

İlk İş Gününde Gönderilecek Çiçekler

İş hayatına yeni adım atan yakınınıza gönderebileceğiniz en eşsiz çiçeklerden biri rengarenk görünümü ile Baston Açelya olacaktır. Bunun yanı sıra birçok tonu bünyesinde barındıran Sıcak Sonbahar aranjmanımız, güller ve orkidelerden oluşan muhteşem zerafeti ile iş tebriği çiçeği yelpazesinde yer alıyor. Tercih edeceğiniz aranjmana ilk iş günü çiçeği notu ekleyerek, en güzel dileklerinizi dile getirebilirsiniz. İş hayatına yeni adım atan yakınınızın ruhuna dokunarak masasında küçük dokunuşlara yer vermek isterseniz Sanseveria Kılıç Çiçeği en doğru tercih olacaktır. Tam bir oksijen deposu niteliğinde olan bu çiçek, Peygamber Kılıcı olarak da adlandırılmaktadır.

Eşsiz tasarımlarımız arasında yer alan Manyas, doğal ahşap çerçeve görünümü ile minimal ve zarif bir görünüme sahiptir. Bu sebepten iş tebriği çiçeği dendiğinde akla ilk gelen tasarımlardan biri oluyor. İçerisinde yer alan mini guzmanya, kalanchoe ve sukkulent, bir araya geldiğinde nefis bir görünümü beraberinde getiriyor. Ofis ortamında en çok tercih edilen çiçeklerden olan Burgulu Ficus Benjamin bitkisi, yakınınıza hayırlı olsun çiçeği olarak gönderebileceğiniz en uygun seçeneklerden olacaktır. Sayfamızda yer alan Sevgi Sepeti tasarımımız ile işe yeni başlayan yakın  dostunuzu mutlu edebilirsiniz. Gül, orkide kandili, saleks dalları ve kuru çiçeklerden oluşan bu aranjman, rengarenk görünümü ile sevdiklerinizin beğenisini kazanacak cinsten. Tercih edeceğiniz çiçek tasarımının arasına ilk iş günü notu ekleyerek, hayatında attığı böyle güzel bir adımda, en içten desteğiniz ile yakınlarınızın yanında olabilirsiniz.