İstemeye Giderken Kaç Gül Alınır

Evlilik, sevdiğiniz insanla hayatınızı birleştirme yolunda atılan en kutsal adım olmakla birlikte, müthiş bir serüvenin başlangıcıdır.   Bu süreçte yer alan tüm detayların incelikle düşünülmesi gerekmektedir. Kız isteme, bu evrelerin en özel anlarından biridir. Uzun yıllar süre gelen bu geleneğin, yıllar sonra bile gelecek nesillere aktarılması gerekir. Kız istemeye giderken alınan çikolata ve çiçek, bu nadide günün olmazsa olmazlarındandır. Özellikle alınacak gül, bünyesinde derin anlamlar barındırmaktadır. Peki istemeye giderken kaç gül alınır ?

Zarif Gül Buketleri

Güller, istemeye giderken tercih edilen en zarif çiçeklerden biridir. Böylesi özel bir günde düşünülen her detayın şıklıkla taçlandırılması gerekliliği tercih edeceğiniz gül buketi için de geçerlidir. Genellikle kırmızı güller, istemeye giderken en çok tercih edilenler arasındadır. Çünkü anlamı ve nefis görünümü, bu özel güne en çok yakışacak niteliğe sahiptir. Sayfamızda yer alan zarif gül buketleri, geniş ürün yelpazesi ile özgün tasarımlarda vücut buluyor.  Kırmızının en güzel tonu, markamızın gül aranjmanlarındaki çeşitli görünümlerde karşımıza çıkıyor. Tüm şıklığı ve nefis kokusuyla, kız istemeye giderken tercih edilen en anlamlı çiçeklerden oluyor. Peki istemeye giderken kaç gül alınır? Bunun sayısı genellikle 41 gül olarak bilinmektedir. Sebebi ise bünyesinde barındırdığı özel anlamdan kaynaklanmaktadır. 41 gül, narinimsin anlamını taşımaktadır. Bunun yanı sıra tercihe göre tekli sayılarda güller alabilirsiniz. (9-11-13 gibi)

Dekoratif Vazolarda Şık Kırmızı Güller

İsteme çiçekleri arasında seçim yaparken buket olma zorunluluğu bulunmamaktadır. Şık, dekoratif bir vazoyla taçlandırılan kırmızı güller, estetik görünümü ile özel gününüzde en etkili detaylardan olacak cinsten. Sayfamızda yer alan ve 33 adet kırmızı gülden oluşan tasarım, ayaklı siyah vazo ile meç edilerek, kız isteme konseptine uygun bir görünüme ulaştırılmıştır. Kız istemeye giderken kaç gül alınır sorusunun cevabı genellikle 41 olarak bilinse de, tercihe göre değişiklik göstermektedir. Dekoratif vazoyla bir araya getirilen kırmızı güller, markamızın tasarımında 33 adet olarak yer almaktadır. As Çiçek evi, birbirinden özgün tasarımlarını şıklık ile harmanlayarak özel günlerinizde etkili dokunuşlara yer vermektedir. Bünyesinde barındırdığı zarif çiçekler, tüm konseptlere uyum sağlayacak şekilde karşınıza çıkmaktadır. Ürünlerimizi incelemek ve detaylı bilgi almak için sayfamızı ziyaret edebilir, özel günlerinizde zarif dokunuşlarla eşsiz bir aura yaratabilirsiniz.