Kutuda İsteme Çiçeği

Evlilik yolunda yaşanılan en tatlı telaşlardan biri kuşkusuz isteme anıdır. Koca bir ömre birlikte yelken açacak olan çiftler bu aşamada herşeyin kusursuz olmasını ister.  Masa süslemesinden isteme konseptine, tercih edilen kıyafetlerden yüzüklere kadar her detay büyük bir incelikle düşünülür. İsteme merasiminin en vazgeçilmez ve en ince detaylarından biri de şüphesiz çiçektir. Böylesi özel bir günü tüm zerafeti ile taçlandıran çiçekler, As Çiçek Evi'nin özgün ve eşsiz tasarımlarında vücut buluyor. Son zamanlarda oldukça popüler bir yere sahip olan kutuda isteme çiçeği, birbirinden göz alıcı seçenekleri ile özel gününüzün en etkili tamamlayıcı olmayı bekliyor.

Kız isteme, uzun yıllardan beri süregelen bir gelenektir. Bu günün bünyesinde barındırdığı her detayın büyük bir zerafet ve güzellik ile harmanlanması gerekir. Günümüzde buket formda olanların yanı sıra kutuda isteme çiçeği revaçta olurken, soft ve rengarenk görünümleri ile göz kamaştırmaktadırlar. Hem soft hem de renkli bir görünüm elde etmek isteyenler için firmamızda yer alan pembe gül, orkide ve mevsim çiçeklerinden oluşan tasarım tam sizlere göre! Pembe dekoratif kutu ile taçlandırılan bu tasarım, kutunun sonradan ullanılabilme avantajını da bünyesinde barındırmaktadır.

Bildiğiniz üzere gül, aşkın ve tutkunun çiçeği olarak tanımlanmaktadır. Bu denli özel bir güne de elbette rengarenk güller çok yakışacak! Bir de siyah şık bir kutu ile meç edildiğinde göz alıcı bir görünüm en özel anınızın şık tamamlayıcılarından olacak cinsten. Bunun yanı sıra tercihiniz sadece kırmızı güllerden yana olacaksa, kutunun içerisinde yer alan 50 adet gül ile aşkınızı en etkili biçimde hissettirmeniz mümkün. Rengarenk çiçeklerle bezenen ve eşsiz sadelikte şıklıkla harmanlanan tasarımlar, özel gününüzle buluşmak için sabırsızlanıyor. Üstelik oldukça cazip fiyatlarla!

Kutuda İsteme Çiçeklerinde Uygun Fiyat Ayrıcalığı

Son zamanlarda isteme merasimlerinin en etkili detaylarından olan kutuda isteme çiçeği, As Çiçek Evi'nin nadide tasarımlarında vücut buluyor. Bu denli özel günü şık detaylar odağında taçlandırmak istemez misiniz? Üstelik uygun fiyat avantajıyla! Firmamız, eşsiz tasarımlarında kaliteyi ve cazip fiyatları beraberinde getirmektedir. Bu kadar göz alıcı seçenekleri, nasıl makul fiyatlarla alabilirim diye düşünmenize gerek kalmıyor. As Çiçek Evi olarak her özel gününüzde olduğu gibi isteme merasiminizde de eşsiz tasarımlarımız odağında sizlerin yanında olmaya devam ediyoruz. Ürünleri detaylı incelemek ve bilgi almak için sayfamızdan bizlerle iletişime geçebilirsiniz.