Ofis İçin Çiçek Dekorasyonu

Çiçekler ve bitkiler hemen hemen her mekanda kullanılan tamamlayıcı nitelikte olan bir aksesuardır. Dekorasyon yaparken tercih edilen eşyaların stili, beğenilen çiçekler-bitkiler ile uyum içinde olması gerekir. Dekoruna önem verilen mekanlardan biri şüphesiz ofislerdir. Kişi ya da kişiler için, çalışılan ortamın görünümü ve aurası oldukça önemlidir. Ofis için çiçek dekorasyonu yapılırken, dekoratif çiçekler ile ofisinizin tüm havasını değiştirebilirsiniz.

Ofisinize renk katmak ve eşsiz bir görünüm kazandırmak için tercih edebileceğiniz çiçeklerden biri 3lü Marginata Bitkisidir. Marjinal saksı tasarımları ve uzun görünümüyle, çalıştığınız ortama şıklık kazandırabilirsiniz. Renk uyumu ile ofisinizin farklı bir havaya bürünmesini sağlayacak Kırmızı Antorium Bitkisi, sıklıkla tercih edilenler arasında. Bereketli ve bol para getireceğine inanılan Para Ağacı bitkisi, kütük görünümlü taş saksı ile tamamlanarak ofisinizde hoş bir görünüm elde edilmesini sağlayacaktır. Kentia Bitkisi, dayanıklılığı ve zarif yaprakları ile karşımıza çıkmakta. Ofis şıklığınızda küçük dokunuşlar yaratmak için bu bitkiyi tercih edebilirsiniz. Genelde ofis için çiçek dekorasyonu yapılırken, uzun bitkiler daha gösterişli duracaktır. Yapılan araştırmalar doğrultusunda, ofislerde çiçek bulundurulması, daha çok üretkenlik ve verimliliği arttırdığı gerçeği kaçınılmazdır.

Bulunduğunuz ofise tropikal bir hava katacak olan Kafes Örgülü Ficus bitkisini, metal ya da seramik saksılarla taçlandırabilirsiniz. Alacağınız bitkinin bakımının kolay olmasını dilerseniz, eşsiz görünümü ve dayanıklılığı ile Dracaena Lemon Line bitkisini tercihleriniz arasına ekleyebilirsiniz. Hem ofisinize şık bir görünüm kazandıracak hem de farklı aurasıyla sizleri büyüleyecek bir bitkidir. Minik bitkilerden hoşlananlardansanız, kitap seramikte minyatür mandalina ağacı, ofis konseptine fazlasıyla uyum sağlayacak şekilde tasarlandı. Bu tasarım ile ofisinizin şirin ve aynı zamanda zarif bir görünüme ulaşması kaçınılmazdır. Sonbahar renklerinin kızıllığını bünyesinde barındıran Kraton Bitkisi, metal saksıdaki tasarımıyla ofisinize renk katacak ayrıntılar arasında. Ofislerde masaların üzerine konularak farklı bir dekoratif görünüm elde edilmesini sağlayan Gondol seramikte sukkulentler, renk kartelasıyla sizleri büyüleyerek enerjinizi yükseltecektir. Göz alıcı kırmızı rengiyle sıklıklıkla tercih edilen Guzmanya Bitkisi, ikili olarak da sayfamızda yer almaktadır. Eğer ofisiniz sade bir konsepte sahipse, bu bitkinin eşsiz rengi odağında küçük dokunuşlarda bulunabilirsiniz. Bakır tonda, ayaklı kadeh vazoda yer alan Elysium beyaz orkideler , bütün zerafetiyle ofisinizde şıklık yaratacaktır. Ofisinizde küçük detaylara yer vererek, orayı bambaşka bir görünüme ulaştırmak istiyorsanız birçok çiçek seçeneğimizle sizlerin hizmetindeyiz. Her beğeni ve stile hitap eden çiçek türlerimiz, sizlerle buluşmayı bekliyor. Ofis şıklığınızı tamamlamak için, sizleri sayfamıza bekliyoruz.