Solmayan Gülün Fiyatı Ne Kadar?

Gül; aşkın ve tutkunun çiçeği olarak bilinmektedir. Hayatınızda özel bir yere sahip olan kadına hediye edebileceğiniz en güzel şey gül olacaktır. Zerafeti, hoş kokusu ve göz alıcı görünümü ile sevdiğiniz kadının ruhuna dokunabilir, onu fazlasıyla mutlu edebilirsiniz. Güller ne kadar canlı olursa, görüntüsü ve kokusu da bir o kadar güzel olacaktır. Gül aldığınız kadın, bu anlamlı çiçeği her daim saklamak ister. İşte tam da bu noktada, aşkınızı temsil eden böylesi eşsiz bir hediye konusunda solmayan gülleri tercih edebilirsiniz.

Solmayan Gül Nedir?

Solmayan gül; kurutulmaya gerek kalmadan, canlı formda, kutuda ya da fanusun içinde saklanabilen güllerdir.  Uzun yıllar canlı kalabilme özelliğine sahip olan bu güller, sizin için değerli birinden aldığınız bir hediyeyse, solmayan güllerinizi uzun yıllar boyunca muhafaza edebilirsiniz.  Solmayan gülün fiyatı ne kadar diye merak edenler için, markamız size özel uygun fiyat avantajını bünyesinde barındırmaktadır.

Solmayan Gül Nasıl Yapılır?

Solmayan güllere aşılama işlemine tohum halindeyken başlanılmaktadır. Önce haşlanma işleminden geçerek sonrasında canlılığını koruyacak bir sıvı enjekte edilmektedir. Bu işlemler sayesinde güllerin fotosentez yapması engellenerek, son şeklindeki hali korunmaktadır. Solmayan güller 2-4 yıla kadar canlılığını korur ve iyi bir şekilde muhafaza edilirse bu durum daha uzun ömürlü olabilir.

Solmayan Güller Nasıl Muhafaza Edilir?

Solmayan güller, kutularda ya da cam fanuslarda muhafaza edilmektedir. Kapalı alanda kalan bu güllerin iyi korunması gerekir. Bu sebeple cam fanuslar gerek zarif görünümü gerekse şık formuyla en çok tercih edilenlerden biridir.

Solmayan Güller ile Yapılan Aranjmanlar

 Sayfamızda yer alan solmayan güllerden bir kısmı cam fanusların içerisinde eşsiz bir görünüm ile karşınıza çıkmaktadır. Aranjmanların içerisinde yer alan bu güller, kuru çipso ve kuru çiçekler ile harmanlanmaktadır. Cam fanusun zarif görünümü ile vücut bulan solmayan güller, uzun yıllar saklanabilme avantajına sahiptir. Dekoratif olarak da tercih edebileceğiniz bu aranjmanı ,sevdiğiniz kadına ya da sizin için hayatınızda en özel yere sahip olan annelerinize hediye ederek onların yüzünü güldürebilirsiniz.

Solmayan güller ile yapılan aranjmanlardan bir diğeri ise vazolar içersinde yer alan kuru çiçek aranjmanlarıdır. Birçok kuru çiçek ve solmayan güllerin harmanlandığı bu aranjmanlar, dekoratif vazolar ile meç edildiğinde ortaya eşsiz bir renk skalası çıkacaktır.

Sayfamızda birçok çeşidi ve renk seçenekleriyle yer alan solmayan güller, harmanlandığı kuru çiçekler ile eşsiz tasarımlara imza atmakta. Solmayan gülün fiyatı ne kadar sorusunu merak edenler için; uygun fiyatlar ve zarif çiçek aranjmanları sizlerle buluşmayı bekliyor.