Sonbahar Düğünlerine Uygun 5 Gelin Buketi

Evlilik hazırlığı yapan gelin adayları en az gelinlik kadar gelin buketi seçimine de büyük önem veriyor. Buket seçiminin titizlikle yapılması elbette büyük önem taşıyor. Bununla birlikte buketlerde kullanılan çiçeklerin de mevsime uygun olması lazım. İşte sizler için sonbahar düğünlerine uygun 5 gelin buketi örneği…

  • Beyaz Gala Gelin Buketi

Beyaz renkte galalardan hazırlanan gelin buketi her gelinlik modeline yakışıyor. Masumluğu ve saflığı sembolize eden bu buket modelini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Zarafetiyle görenleri hayran bırakan tasarım, sonbahar gelini olacaklar için de uygun!

  • Lavantalar Ve Kurutulmuş Güllerden Gelin Buketi

En güzel lavanta çiçeklerinin en güzel güllerle buluşmasından doğan bu şıklığı mutlaka görmeli ve detaylıca incelemelisiniz. Sonbahar mevsiminin kendine has havasını net bir şekilde yansıtan tasarım farklı düğün konseptlerine de uyum sağlıyor.

  • Dökümlü Gelin Buketi

Gösterişli ve bir o kadar da etkileyici bir görünüm sergileyen dökümlü gelin buketi modeli de sonbahar gelin buketi olarak tercih edilebilir. Şakayık çiçekleri, güller ve yeşillikler ile hazırlanan bu buketi görmeden karar vermeyin.

  • Egzotik Gelin Çiçeği

Sukkulentler, buğday başakları, lavantalar ve egzotik yeşillikler ile süslenen gelin buketi de şahane görünümü ile herkesi kendine hayran bırakıyor.

  • Somon Güller ve Lavantalar Gelin Çiçeği

En güzel somon gül çeşitleri ve şahane görünen lavantalar ile hazırlanan bu muazzam gelin buketi de listemize girmeye hak kazanıyor. Sonbahar mevsimine uygun renkleri ise bu benzersiz gelin el çiçeğini çok daha özel kılıyor.