Anneler Gününe Özel Çiçekler

Çiçekler duyguların en güzel tercümanıdır. Anneler gününde de annenize olan sevginizi anlatmanızın en kolay yolu anneler gününe özel çiçekler arasından yaptığınız seçim olacak. Bu özel gün için birbirinden şık aranjmanlar hazırlandı. Siz de dilediğinizi seçebilir ve annenizi mutlu edebilirsiniz. Elbette tercih edebileceğiniz aranjmanlarda olabildiğince fazla sayıda çiçek türü kullanıldı.

Annenizin hangi çiçeği sevdiğine göre özel seçimler yapabileceğiniz anneler gününe özel çiçekler arasında saksı çiçekleri de yer alıyor. Saksı içerisinde hazırlanan bu şık duruşu ile ön plana çıkan menekşeler, orkideler ve daha pek çok salon çiçeği çeşidini de seçebilirsiniz. Anneniz için kalıcı bir hatıra olabilecek bu özel saksı çiçekleri aynı zamanda balkonları ve terasları süslemek için de kullanılabiliyor.

anneler-gunu

Anneme Hangi Çiçeği Göndermeliyim?

Laleler özel yaprak görünümü ile beğeni alan çiçekler arasında yer alıyor. Farklı renklerde laleler ile hazırlanan aranjmanları tercih edebilirsiniz. Ayrıca annelerin papatyaları da çok sevdiğini belirtmek lazım. Papatya çeşitleri ile siz de annenizi kolayca mutlu edin. Mevsimin en taze çiçekleri ile hazırlanan ve gökkuşağının tüm renklerini üzerinde barındıran çiçek çeşitlerine de göz atmanızı öneririz.

Kır çiçekleri ya da lisyantüs gibi çiçeklerle bezenen aranjmanlar muazzam duruşları ile beğeni alıyor. Lilyum ya da sümbül gibi çiçekler de bu özel aranjmanlarda kullanılıyor. Kısacası anneler için özenle hazırlanan bu çiçek çeşitleri ile siz de anneler gününü taçlandırabilirsiniz.