Beylikdüzü'nün En Hızlı Çiçekçisinden 5 Çiçek Önerisi

Özel bir günde ya da sıradan bir gün de sevdiklerinize çiçek göndermek istediğinizde hangi çiçeğe seçmeniz gerektiğine karar veremeyebilirsiniz. İşte bu durumda Beylikdüzü'nün en hızlı çiçekçisinden 5 çiçek önerisi imdadınıza yetişecek! Sizlere ilk önerimiz kır çiçekleri ile hazırlanan rengarenk çiçek buketi olacak.

İçerisinde mevsimin en güzel çiçekleri ne barındıran bu özel tasarım aranjman tüm özel günlerde gönderim için son derece ideal bir seçenek oluyor. İkinci önerimiz ise sonsuza dek beraberiz adını taşıyan şık vazosu ile dikkat çeken gül aranjmanı olacak. Gayet romantik bir tercih yapmış olacaksınız. Bu aranjman elbette en taze güllerle hazırlanıyor.

beylikduzu-cicek-onerileri

Özel Günler İçin Çiçek Önerileri

Silindir şeklinde şık bir kutu içerisinde dizayn edilen orkide aranjmanı da sizlere üçüncü önerimiz olacak. Fuşya renginde olan orkide çiçeği şirin ve bir o kadar da şık görünümü ile ön plana çıkıyor. Dördüncü önerimiz ise bir teraryum çalışması olacak! Ramses teraryum adını taşıyan bu aranjman en güzel minyatür bitkileri içeriyor. Sukkulentler de bu minyatür bitkiler arasında yer alıyor.

Son olarak da rengarenk papatyalar ile hazırlanan bir kucak dolusu papatya buketini sizlere öneriyoruz. Farklı renklerde papatyaların bir araya gelmesiyle oluşan bu görsel şölen doğum gününden sevgililer gününe, evlilik yıldönümünde yeni iş tebriklerine kadar istisnasız her durumda gönderim için ideal bir seçenektir. Sitemiz üzerinden en güzel çiçek aranjmanlarına kolaylıkla sahip olabilirsiniz.