Bir Kadına Çiçek Alabileceğiniz 5 Özel Gün

Sevdiğiniz kişiye çiçek almak istiyorsanız özel günleri beklemenize hiç gerek yok. Sıradan bir günde çiçek almak, kadınları her daim sandığınızdan daha mutlu etmiştir. Biz yine de bir kadına çiçek alabileceğiniz 5 özel gün hakkında size bazı ipuçları verelim. Bu özel günlerde şık bir çiçek seçimi yapmayı ihmal etmeyerek, ne kadar düşünceli olduğunuzu gösterebilirsiniz.

  • Doğum Günü

Sevgilinize, eşinize, annenize ya da kardeşinize kısacası bir kadına çiçek alabileceğiniz 5 özel gün arasında ilk sırada doğum günü yer alıyor. Kadınlar doğum günlerinde çiçek almaktan çok hoşlanır. Bu yüzden doğum gününde gösterişli bir aranjman tercihinde bulunabilirsiniz.

  • Buluşma

Dışarıda buluşacağınız bir günde elinizde estetik bir buket gül ile gitmeniz, gayet ince bir davranış olur. Ancak buluşma öncesinde çiçek alarak biraz erken gitmeniz gerekir. Eğer O’ndan sonra buluşma mekanına çiçekle giderseniz, geç kaldığınız için çiçek aldığınızı düşünebilir.

  • Yıldönümü

Tanışma, nişan, evlilik ya da söz yıldönümlerinde de kadınlara çiçek alabilirsiniz. Hatta yıldönümlerini kadınlar önemsediği için çiçek almayı ihmal etmeyin demek daha doğru olur.

yil-donumu
  • Yeni Bir İş

Kadınlar yeni işe başladıklarında ya da terfi aldıklarında da sevdiklerinden çiçek beklentisi içerisine girerler. Bu özel günlerde işyerine çiçek gönderebilirsiniz.

  • Sevgililer Günü

Elbette sevgililer gününde de sevdiğiniz kişiye çiçek almanızda fayda olacak. Bu özel günlerde tüm kadınlar çiçek alırken, sevdiğini kişiyi çiçeklerin güzelliğinden mahrum bırakmayın.