Bitmeyen Aşkınıza Özel Terarium

Aşkınızı anlatmanız için her daim kelimelerden yardım almanız gerekmiyor. Kimi zaman çiçeklerin ve çeşitli aranjmanların sizin duygularınıza tercüman olmasını da sağlayabilirsiniz. Hatta çiçekler ve aranjmanlar sizin duygularınızı sizden çok daha iyi anlatabilir. Sizlere aşkınızın sonsuzluğunu anlatacak teraryum modellerinden de söz etmek isteriz. Özellikle bitmeyen aşkınıza özel terarium tasarımları özel günlerde şık bir seçim oluyor.

Öncelikle bilmeyenler için aktaralım. Teraryumlar cam bir fanus içerisinde toprak, canlı ve minyatür bitkiler, kullanılarak hazırlanıyor. Bir anlamda kara akvaryumu olarak da düşünebilirsiniz. İçerisinde belirli bir temanın uygulanabilmesi için minyatür ebatlarda çeşitli aksesuarlar da kullanılabiliyor. Bu sayede tek bakışta uygulanan temanın ne anlatmak istediğini kolayca anlayabiliyorsunuz. Şimdi gelelim aşıklara…

askiniza-ozel-terarium

Aşkınıza Özel Teraryum Modelleri

Bu özel tasarımlar çiftler için hazırlandığında elbette romantik bir görünüm alıyor. Hatta tasarımıyla buram buram romantizm kokan teraryum çalışmalarının da olduğunu belirtmemiz gerekir. Çiftler sevgililer günü, tanışma yıldönümü, nişan yıldönümü ya da evlenme yıldönümü gibi özel günlerde tercihini bu özel aranjmanlardan yana kullanabilir.

Özel duruşu ve uzun süre kalıcı olmasıyla da kimi durumlarda buketlerden daha ideal bir seçenek olabiliyor. Bu tasarımlarda kaktüsler ve sukkulentler gibi çeşitli minyatür bitkiler de kullanılıyor. Dolayısıyla sulama gibi çeşitli bakımların asla ihmal edilmemesi lazım. Gayet kolay bir şekilde bakımını yapabilir ve aşkınızı anlatan bu özel aranjmanın yaşamasını sağlayabilirsiniz. Teraryum modelleriyle sevdiklerinizi mutlu edin.