Boğa Burcu İçin Uygun Çiçekler

Özgüveni ve sıcak kanlı olmasıyla bilinen boğa burcu insanları, her konuda seçici olmalarıyla da dikkat çekerler. Peki, boğa burcu için uygun çiçekler hangileridir, biliyor musunuz? Boğa burcunun çiçeği aslında laledir. Çünkü laleler yaşam sevinicini ifade ederler. Boğa burcu insanları da oldukça enerjik ve yaşam dolu olduklarından, enerjileri ile en çok uyuşan çiçek laledir.

Eğer boğa burcu olan birine çiçek göndermek istiyorsanız ve göndereceğiniz çiçeğin çok beğenilmesini arzuluyorsanız boğa burcu için uygun çiçekler noktasında araştırma yapmanız, çok isabetli bir seçimdir. Eğer seçtiğiniz çiçeğin beğenileceğinden emin olmak isterseniz mutlaka tercihinizi lale yönünde kullanın. Büyük bir lale buketi ya da tek bir laleden oluşan tasarımlar ideal olabilir.

boga-burcunun-cicegi

Boğa Burcu İnsanı Hangi Çiçeği Sever?

Elbette lale tek seçeneğiniz değil. Boğa burcunun enerjisi ile uyumlu olan ve aynı zamanda boğa insanına uğurlu geldiğine inanılan iki çiçek daha bulunuyor. Bunların ilki karanfildir. Özellikle pembe renkte karanfillerin boğa burcu insanlarına çok iyi geldiği ve çok mutlu ettiği düşünülür. Şayet çiçek göndereceğiniz kişi sizin için özel biriyse, bu durumda kırmızı gülü de tercih edebilirsiniz.

Boğa burcu insanlarına uygun olan ikinci alternatif kırmızı güldür. Kırmızı güllerle hazırlanmış aranjmanları da tercih edebilirsiniz. Ancak riske atmak istemiyor ve çiçeğinizin çok beğenilmesini istiyorsanız size önerimiz laleden şaşmamanızdır. Lale hakkında size biraz daha bilgi verelim.

Zambakgiller familyasının bir üyesi olan lale çiçeğinin anavatanı Tanrı Dağları’dır. Özellikle Hollanda lale üretimi ile tüm dünyada bilinen bir ülkeye dönüştü. Hollanda’da hektarlarca alanda yetiştirilen laleler tüm dünyaya pazarlanıyor. Etli bir görünüme sahip olan laleler, 2 ila 8 arasında değişen yaprak sayısına sahiptir. 60’dan fazla türü bulunan laleler renk skalasında sarıdan kırmızıya giden tonlarda yetişiyor.