Butik Açılışına Hangi Çiçek Gönderilmeli?

Mekan açılışı yapan yakınlarınıza bu özel günlerinde çiçek göndererek mutluluklarına ortak olabilirsiniz. Ancak bu durumda hangi çiçeği göndermeniz gerektiği konusunda aklınız bir miktar karışabilir. Seçenekleriniz en son derece fazla olması da akılları karıştırabiliyor. Örneğin butik açılışına hangi çiçek gönderilmeli sorusuna yanıt arayabilirsiniz. Bunun için size bazı önerilerimiz olacak.

Elbette söz konusu açılışlar olduğundan göndereceği de çiçeğin biraz gösterişli bir form sergilemesi önem taşıyor. Tercihinizi çelenklerden ya da ferforje çiçek tasarımlarından yana kullanabilirsiniz. Çok sayıda çiçek kullanılarak dizayn edilen bu aranjmanlar butik açılışına hangi çiçek gönderilmeli sorusunun yanıtı olabiliyor. Pek çok farklı çiçek türünün bir arada kullanıldığı çelenk ve ferforjeler gayet ideal bir seçenek olacaktır.

butik-acilisina-hangi-cicek-gonderilir

Açılışlara Hangi Çiçekler Gönderilir?

Aslında açılışlara ferforje ya da çelenk göndermek çok eski geleneklerden biridir. Ancak bu gelenek artık değişmeye başladı. Son derece gösterişli bir görünüme sahip olan saksı çiçekleri de açılışlarda gönderilmeye başlandı. Bunun nedeni saksı bitkilerinin mekanın dekorasyonunda rahatlıkla kullanılabiliyor olmasıdır. Bir anlamda işletmenin dekorasyonuna da katkıda bulunmuş olacaksınız.

Yüksek bir vazo içerisinde hazırlanan ve yine gösterişli bir duruş sergileyen çiçek aranjmanları da çeşitli açılışlarda gönderimi yapılabilecek çiçekler arasında yer alıyor. Bu tasarımlarda genellikle dökümlü görünen çiçekler kullanılıyor. Bu sayede estetik açıdan son derece şık bir görünüm elde edilebiliyor. Siz de tercihinizi bu yönde kullanabilirsiniz.