Camda Bambu Modelleri

Evinizin dekorasyonunda küçük değişiklikler yapmak istiyorsanız bambulardan yardım alabilirsiniz. Avrupa ülkelerinde son derece yağın bir şekilde aksesuar olarak kullanılan bambular şık duruşları, sıra dışı görünümleri ve envai çeşit farkı aranjmanda kullanılabiliyor olmalarıyla dikkat çekiyor. Üstelik bu bitkilerin bakımı da sanıldığı kadar zor değil. Sadece uygun koşulları sağlamanız ve susuz bırakmamanız kafi!

Bambulara Hayat Veren Aranjmanlar

Bu şık bitkiler cam saksı içerisinde çok daha albenili bir duruş kazanıyor. Elbette sevdiklerinize en özel günlerde gönderim için de camda bambu modellerini seçebilirsiniz. Ancak sadece yakınlarınızın değil kendinizin de bambuların şıklığından mahrum kalmaması için mutlaka yaşam alanlarınızı bu bitkilerle süsleyin. Bu tasarımlar evlerin yanı sıra iş yerlerinde de dekoratif açıdan tercih ediliyor.Bambuların iyi şans getirdiğine inanılıyor. Hatta uç bölümü kıvrımlı olan bambuların bulunduğu mekanın kötü enerjisini temizlediği ve aynı zamanda mekanda olanlar iyi şans getirdiği inancı dünyanın pek çok ülkesinde kabul görmüş. Ülkemizde de bu inanışın yaygın olduğunu söyleyebiliriz. Bu inanış nedeniyle kaza atlatan ya da hastalanan kişilere şansının yükselmesi dileği eşliğinde bambu gönderilebiliyor.

Ev Dekorasyonunda Bambunun Önemi

Bakımı gayet kolay olan bambulara siz de hayatınızda yer açmalısınız. Evlerinizin salonlarında, oturma odalarında hatta mutfaklarında dahi dekorasyonu bambularla tamamladığınızda çok daha doğal bir atmosfer yakalamış olursunuz. Özellikle ahşabın yoğun kullanıldığı dekorasyon stillerinin artık bambusuz düşünülemediğini de söyleyebiliriz.Sıra dışı bir ev görünümü yakalamak isteyenlerin de adeta imdadına yetişen bambu çeşitlerine mutlaka göz atın. Pek çok dekorasyon stili ile bütünleşen bu bitkiler arasında kısa boylu olanlar ve uzamış olan bambular gibi çok farklı çeşitler yer alıyor. İnternet üzerinden sipariş vererek de bu şık bitkilere sahip olabilirsiniz.