Canlı Çiçeklerle Dekorasyon Fikirleri

Çiçek, özel günlerin vazgeçilmez şıklıklarından olmakla birlikte, sevdiklerinize ithaf edebileceğiniz en nadide inceliklerden biridir. Anneler Günü, Sevgililer Günü, doğum günü, yıldönümü, iş tebriği vb. birçok durumda gönderilen çiçekler, bu özel anların yanı sıra dekor olarak da sıklıkla tercih edilmektedir. İç ve dış mekanlarda dekorasyonun en şık tamamlayıcılarından olan çiçek türleri, kullanıldığı her alanda göz alıcı bir aura yaratmaktadır. Dizayn şekline göre değişen ev ve ofislerinizi büyük ya da minimal formda çiçekler ile taçlandırarak harikalar yaratabilirsiniz. Bu yüzden canlı çiçeklerle dekorasyon fikirleri yazımızı sizlere ilham kaynağı olmak için kaleme aldık.

Ev için Çiçeklerle Dekorasyon Önerileri

Dekorasyon, iç ya da dış mekanlarda estetik bir görünüm kazanmak için gerçekleştirilen düzenleme sanatıdır. Bu aşamada yer alan her parçanın keni arasında uyum içermesi gerekmektedir. Koltuklardan yemek masasına, perdelerden tv ünitesine kadar ahengin yakalanması ve şık detaylarla taçlandırılması, doğru bir uygulama olacaktır. Peki evde çiçeklerle dekorasyon ne şekilde yapılmalıdır? Eğer evinizin alanı geniş ise, büyük saksı çiçeklerini tercih etmeniz uygun olacaktır. Zarif bir şıklığı benimseyenlerdenseniz 3'lü Marginata Bitkisi tam sizlere göre! Tv ünitesinin yanına ya da camın tam yanında kalan bir alana koyarak evinize bambaşka bir görünüm kazandırabilirsiniz. Hoş bir hava yaratmak istiyor iseniz bonsai ağaçlarını tercih edebilir, alanınızı şıklıkla taçlandırabilirsiniz. Bu aşamada evi daha geniş olanlar için en uygun seçenek kuşkusuz büyük saksı çiçekleri olacaktır. Alanı daha minimal formda olanlar için ise sayfamızda yer alan küçük saksı çiçekleri sevimli - naif görünümleriyle doğal ve keyifli bir ortam yaratacak cinsten. Kişisel zevk ve beğenilerinize göre şekillenen bu çiçekler, özgün tasarımlar odağında hizmetinize sunuluyor. Mini çam ormanları, mini bitkiler, kalanchoe bitkisi, aloe vera çiçeği gibi seçeneklere yer verdiğimiz geniş ürün yelpazemizde, hem cam kenarlarında hem de masa üstlerinde tercih edeceğiniz birçok tasarım sizleri bekliyor. Canlı çiçeklerle dekorasyon fikirleri başlığı altında yer verdiğimiz ev dekorasyonu, çiçekler ile harmanlandığında ortaya nefis bir görünüm çıkıyor.

Ofis İçin Çiçek Dekorasyonu

Tıpkı evinizde olduğu gibi ofis ortamında da dekorasyon büyük bir titizlik ile gerçekleştirilmelidir. Çünkü kişinin çalıştığı ortam; sade, şık ve rahat olmalıdır. Ofis dekorasyonun vazgeçilmez parçalarından olan çiçekler, markamızın özgün tasarımlarında vücut buluyor. En çok tercih edilen şıklıklar ise büyük saksı çiçekleri oluyor. Bonsai ağaçtan Howea Forsteriana'a, Deve Tabanı'ndan Pachira (Para Ağacı)ya kadar yer verdiğimiz geniş ürün yelpazemiz, ofis ortamınıza bambaşka bir boyut kazandırıyor. Canlı çiçeklerle dekorasyon fikirleri arasında yer alan büyük saksı çiçekleri, tüm ihtişamıyla görenleri büyülüyor. Ofisinizde daha minimal şıklıklara yer vermek istiyorsanız, dekoratif saksılarla taçlandırılan çiçekleri tercih edebilirsiniz. Birbirinden güzel görünümleri ve renkleriyle vücut bulan tasarımlar, markamız ayrıcalığıyla uygun fiyat avantajını da beraberinde getiriyor.