Çiçek Göndermenin İpuçları

Birine çiçek göndermek en zarif davranışlardan biridir. Ancak çiçek göndermenin ipuçları ya da dikkat edilmesi gereken bazı kritik noktaları olduğunu da unutmayın. Zarif bir davranışta bulunurken diğer yandan kaba olduğunuz algısını yaratmamanız için bu önemli kritik noktaları biliyor olmanız gerekiyor. Örneğin sevgilinize çiçek göndermek istediğinizde seçiminizi her zaman kırmızı güllerden yana yapmamalısınız.

Özellikle işyerine çiçek gönderecekseniz aşk anlamına gelen kırmızı gül yerine daha farklı çiçeklere yönelmeniz lazım. Çünkü sevgilinizin işyerinde özel hayatından bahsedilmesini istemeyebilir ve kırmızı güller de hayatında biri olduğunu açığa çıkaracaktır. Dolayısıyla çiçek göndermenin ipuçları aslında herkesin bilmesi gereken unsurlardır.

cicek-gondermenin-ipuclari

İşyerine Vazolu Çiçek Gönderin

Herhangi birinin işyerine gönderim için vazolu çiçekleri seçmelisiniz. İş ortamında vazo bulmak sıkıntı olabildiğinden buket ve demet çiçeklerden uzak durun. Sevgiliniz ya eşinizle buluşmaya giderken ona çiçek almak yerine evine çiçek göndermeyi tercih edin. Çünkü gün boyunca elinde çiçekle dolaşmak istemeyebilir ve bu konuda ince davranmalısınız. Bir diğer husus da hangi çiçekleri seçtiğiniz ile ilgili!

Hastane ortamına yoğun kokulu çiçekleri göndermeyin. Bazı insanların kokudan olumsuz etkilenebileceğiniz unutmayın. Eve gönderim için seçtiğiniz çiçeğin anlamını mutlaka öğrenmelisiniz. Bir yakınınızı tebrik etmek için gönderdiğiniz çiçeğin aslında geçmiş olsun anlamına gelmesi, nahoş bir duruma sebebiyet verebilir. Bu nedenle çiçeklerin anlamlarını öğrenmeli ve anlamı uygun olan bir çiçeğin gönderimini yapmalısınız.