Doğal Kurutulmuş Çiçek

Çiçeklerin büyülü güzelliği her daim sevdiklerinizi mutlu etmek görevini üstlenmeyebilir. Kimi zaman yaşam alanlarınızı güzelleştirmek ve dekorasyonu taçlandırmak için de bu eşsiz güzellikten faydalanabilirsiniz. Özellikle doğal kurutulmuş çiçek çeşitleri “dekorasyon ve çiçek” dendiğinde ilk akla gelenler oluyor. Çünkü kurutulmuş çiçekler canlı çiçeklerden çok daha uzun süre formunu ve rengini koruyabiliyor.

Özel bir işlemden geçirilerek neminden arındırılan ve sonrasında yine özel tekniklerle renklendirilen bu çiçekler haftalarca diri formunu koruyor. Bu sayede evleri, işyerlerini ya da işletmeleri bambaşka bir atmosfere bürüyor. Üstelik kurutulmuş çiçekler aklınıza gelebilecek her türlü dekorasyon stiline anında uyum sağlayabiliyor. Bu yönüyle de diğer çiçek çeşitleri arasında güçlü bir seçenek olduğunu belirtmek gerekir.

dogal-kurutulmus-cicek

Dekorasyonu Taçlandıran Kuru Çiçek Aranjmanlarını İnceleyin!

Aslında kurutulmuş çiçekler sadece dekoratif amaçlı olarak kullanılmıyor. Son yıllarda gelin adayları da gelin çiçeği olarak tercihlerini kurutulmuş çiçeklerle hazırlanan buketlerden yana kullanmaya başladı. Kurutulmuş çiçek gelin buketleri önümüzdeki yıl popülerliğini çok daha fazla artıracak gibi görünüyor. Aynı zamanda gelin tacı modellerinde de kurutulmuş çiçeklerin yoğun bir şekilde kullanıldığını belirtelim.

Kurutulmuş doğal çiçeklerin boyanması aşamasında olabildiğince doğal renkler kullanılıyor. Bu nedenle çiçeklere uzaktan baktığınızda kurutulmuş olup olmadığını anlamanız pek mümkün değil. Haliyle bulundukları ortamda yapma bir çiçek görünümü asla sergilemiyorlar. Aksine son derece naturel bir duruşa sahip olmaları bu çiçeklerin popülerliğin de etkili bir unsurdur. Kurutulmuş çiçekleri online sipariş sitemizde inceleyebilirsiniz.