Düğüne Hangi Çiçek Gönderilir?

Sevdiklerinizin mutluluğuna ortak olmak için çiçek göndermeniz son derece zarif bir davranıştır. Özellikle düğün gibi mutluluğun heyecanla buluştuğu organizasyonlara en güzel çiçeklerle hazırlanan şık aranjmanları gönderebilirsiniz. Bu noktada aklınız biraz karışabilir. Çünkü artık düğüne hangi çiçek gönderilir sorusunun sadece birkaç tasarımdan ibaret değil. Seçenekler oldukça genişledi!

Öncelikle çelenk modellerinden söz etmemiz gerekiyor. Düğünlere gönderim için en çok tercih edilen çiçeklerin başında çelenkler geliyor. Üzerine şahıs ya da firma adı yazılarak gönderimi yapılabilen bu tasarımlar ferforje ayak kullanılarak da hazırlanabilir. Düğün için gönderebileceğiniz en ideal aranjmanların başında yoğun bir çiçek görünümü sunan çelenk modelleri geliyor.

dugune-hangi-cicek-gonderilir

Düğünlere Butik Çiçek Tasarımları Gönderin!

Aynı zamanda butik çiçek tasarımları da son yıllarda düğün ve nişan gibi organizasyonlara sıklıkla gönderilmeye başlandı. Büyük bir özenle hazırlanan ve yerde konumlandırılabilen bu tasarımları farklı çiçek çeşitleri kullanarak hazırlıyoruz. Lilyumlar gibi muhteşem bir kokuya sahip olan çiçekler de butik çiçek tasarımlarımıza eşlik edebiliyor. Siz de sevdiklerinizin düğününe fark yaratan bir seçim yaparak bu özel tasarımları gönderebilirsiniz.

Orkideler gibi herkes tarafından sevilen çiçeklerle dizayn edilen tasarımlarda alternatifleriniz arasında yer alıyor. Butik tasarımlar oldukça yoğun bir çiçek görünümü içerdiği için düğünler gibi organizasyonlar için gayet ideal bir duruş sergiliyor. Beyaz renkte çiçeklerin yoğun bir şekilde kullanıldığı bu tasarımlarda kimi zaman farklı renkte çiçekler de tercih edilebiliyor. Her türlü etkinlik ve açılışa da gönderebileceğiniz bu özel tasarımları online sipariş sitemizden inceleyebilirsiniz.