En Güzel 5 Çiçek Aranjmanı

Özel günlerde sıklıkla tercih edilen çiçek aranjmanları, birçok çeşit ve renk skalasıyla tasarlanmaktadır. Doğum günleri, sevgililer günü, anneler günü ve yıldönümleri gibi önemli tarihlerde çiçek, şık bir detay niteliğindedir. Buket aranjmanları sıklıkla tercih edilen ve böylesi özel bir günde zarif görünüm kazandıran nitelikte sizlerin beğenisine sunulmaktadır.  Sayfamızda yer alan en güzel 5 çiçek aranjmanını sizler için kaleme aldık.

Ofis ortamında tercih edebileceğiniz vazo ve dekoratif saksılarda yer alan çiçek türleri, eşsiz aranjmanlara imza atıyor. Özel günlerin en şık detaylarından biri olan aranjmanlar, birbirinden farklı tasarım ve renk seçenekleriyle sizlerle buluşmayı bekliyor.

Karakışla Kuru Çiçek Aranjmanı

Çiçek aranjmanlarının en cazip seçeneklerinden biri olan terarium çalışmaları, şık görünümü ile ofis ve ev ortamınızda farklı bir aura yaratacaktır. Karakışla Kuru çiçek aranjmanı; kurutulmuş çiçekler ve egzotik ithal malzemeler ile harmanlanarak tasarlanmaktadır. Bu tasarım, muhteşem renk skalası ve zarif görünümü ile en güzel aranjmanlar arasında yer almaktadır. İç mekanlarda dekor olarak kullanılan karakışla  kuru çiçek aranjmanı, sevdiklerinizi  tüm aurasıyla büyüleyecek niteliğe sahiptir. Gondol seramikle taçlandırılan bu aranjman, güzelliği ile sevdiklerinizin ruhuna dokunacak.

Lilyum ve Mevsim Çiçekleri Aranjmanı

Lilyumun eşsiz kokusu, gülün aurası ve mevsim çiçeklerinin pozitif enerjisi ile tasarlanan bu aranjman, sevgilinize ya da yakın bir dostunuza alabileceğiniz en gösterişli çeşitlerden biridir. Oval seramik saksı ile kullanıldığında konumlandırdığınız alana hoş bir hava kazandıracaktır. İçerisinde yer alan mevsim çiçekleri, lilyum ile meç edildiğinde ortaya eşsiz bir görünüm  çıkaracaktır.

Sukkulent  Aranjmanı

Sukkulent aranjmanı, masa üstü için oldukça dekoratif bir tasarımdır. Her konsepte ve dizayna uyum sağlayacak nitelikte olan bu aranjman, minimal yapısı ve taş görünümlü dekoratif saksısı ile her zevke hitap edecek şekilde tasarlandı. Aynı zamanda sukkulent aranjmanında dekoratif yosuna da yer verilmektedir. Bakımının kolay olması yönüyle rahatça tercih edebileceğiniz türler arasındadır.

Firmamız, birbirinden farklı çiçek aranjmanlarını bünyesinde barındırarak her zevke ve ruha hitap etmektedir. Üstelik avantajlı seçenekleriyle sizlere çeşitli fırsatlar yaratmaya devam ediyor. Tercih ettiğiniz çiçekler ile muhteşem aranjmanlara imza atarak, tasarımlarını sizlerin hizmetine sunuyor. Aynı zamanda kalite ve şık görünümünü de beraberinde getiriyor. Bu görünüme sahip olan aranjmandaki çiçekler, tüm tazeliği ve canlılığı ile sayfamızda mevcut.

Küçükyalı Çiçek Aranjman

Mavi orkide, 8 beyaz gül, sukkulent ve eşsiz yeşilliklerin bir arada toplandığı Küçükyalı Çiçek Aranjmanı, geometrik ya da asimetrik formda masalarınızın üzerine ayrı bir hava katacak. Terfi alan yakın bir dostunuza ya da evinizin en güzel alanına yakışacak şekilde tasarlanan bu aranjman, hoş kokusu ve büyülü görüntüsü ile ruhunuza dokunacak nitelikte. Dekoratif saksılar ile kullanıldığında ortaya muhteşem bir görünüm çıkacaktır.

Gümüş Damla Kuru Çiçek Aranjman

Kurutulmuş meyve ve kuru çiçekler ile hazırlanan Gümüş Damla Kuru Çiçek Aranjman, eskitme seramik saksı ile meç edildiğinde nadide bir tasarıma imza atmaktadır. İçerisindeki geniş renk yelpazesi, ruhunuza dokunacak cinsten. Yüksek enerjisi ve eşsiz kokusu odağında, tercih ettiğiniz alanda muhteşem bir hava yaratacaktır.

Tercihinize göre taze ve kurutulmuş çiçeklerden hazırladığımız aranjman çeşitlerimiz, dekoratif saksıları ile sayfamızda yer almaktadır. Ofisinizde, evinizde ya da dış mekanda tercih edebileceğiniz bütün çiçek arajmanlarının, farklı tasarımlardaki saksı seçimini sizlerin özgür iradesine sunuyoruz. Renk skalası, eşsiz kokuları ve zarif görünümü ile özenle tasarladığımız aranjmanları sayfamızdan detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.