2018'in En Güzel Gelin Çiçeklerini Hazırladık

Gelinler elbette çiçeklerin en güzelini hak ediyor. yeni bir hayata başladıkları günde tüm detayların mükemmel olmasını isteyen gelinler, ellerinde taşıyacakları gelin çiçeğinin de harika görünmesini arzuluyor. Bu nedenle 2018'in en güzel gelin çiçeklerini hazırladık ve online sipariş sitemizde beğeniye sunduk. Gelin el buketleri arasında farklı stillerde gelinlikler ile anına uyum sağlayabilecek çok sayıda farklı model yer alıyor.

Tasarımları büyük bir özenle hazırladığımız için estetik açıdan da muazzam duruşlarını koruyabiliyorlar. Bu şık çiçekler arasında farklı renklerde çiçekleri kullanarak daha hareketli ve gösterişli bir duruş kazandırdığımız modeller de bulunuyor. Örneğin sarı ve beyaz lalelerle dizayn ettiğimiz tasarım her türlü gelinlik modeli ile uyum sağlama özelliğiyle de dikkat çekiyor.

Pembe Güllerle Hazırlanan Gelin El Buketi Göz Kamaştırıyor!

En çok tercih edilen tasarımlardan biri de pembe güller oluyor. Bu nedenle pembe güller ile birbirinden çok farklı stillere hitap edebilecek çok sayıda farklı gelin buketi hazırlayarak beğeniye sunduk. Bu tasarımlar arasında kır düğünü için özel olarak dizayn ettiğimiz modeller de bulunuyor. Kır düğünlerine özgü süslemeler ile göz kamaştıran bir duruş kazanan gelin el buketlerini mutlaka incelemelisiniz.

Ayrıca pembenin farklı tonlarını taşıyan güllerle de daha dinamik ve daha renkli buketler de hazırlamayı ihmal etmedik! Rengarenk güller tüm dikkatlerin bu özel çiçekler üzerinde toplanmasını sağlayabilir. Eğlenceli ve renkli bir düğün organizasyonu hazırlayan gelinler için bu özel aranjmanlar harika bir seçenek olabiliyor.

gelin-cicegi

Sıra Dışı Gelin El Buketi Modelleri Dikkat Çekiyor!

Farklı bir tasarım arayanlar için de sıra dışı çiçekleri kullanarak muazzam tasarımlar hazırladık. Bu özel çiçekler arasında mavi güllerle dizayn edilen buketler ön plana çıkıyor. Özel bir yöntem ile mavi rengin kazandırıldığı güller estetik açıdan muazzam bir görünüm sergiliyor. Modern ya da nostaljik bir gelinlik ile evlenmeyi planlayan herkes tercihini mavi güllerden yana kullanabilir.

Bu arada mor ve beyaz rengin bir arada kullanıldığı ve yine güllerle hazırlanan tasarımlar da seçenekler arasında bulunuyor. Birbirinden şık tasarımlar için online satış sitemize göz atmanız yeterli olacak. Düğününüzde en az gelinliğiniz kadar dikkat çekecek bir buket istiyorsanız siz de özenle hazırladığımız bu tasarımlara yönelin. Bu arada isterseniz sizin için, sizin seçtiğiniz çiçekleri kullanarak da buket modelleri hazırlayabiliriz. Hatta süslemelerde kullanılacak malzemeleri de siz seçebilirsiniz.

Muhteşem bir düğünle evlenmeniz için tek eksiğiniz gelin el buketi olacak. Dökümlü bir görünüm sergileyen gelin el çiçeklerine de yönelebilirsiniz. Bu tasarımlar da şık duruşları ile özellikle nostaljik gelinlikler ile anında uyum yakalayabiliyor. Tüm tasarımlarda en taze çiçekleri kullandığımızı bilmenizi isteriz. Düğün boyunca çiçeğiniz diri ve göz kamaştıran şık duruşunu korumaya devam edecek. Modellere hemen göz atın ve beğendiğiniz çiçek için hemen siparişinizi tamamlayın.