Erkeğe Hangi Çiçekler Gönderilir?

Sevgilinize, eşinize ya da bir arkadaşınıza çiçek göndermek aslında hem keyifli hem de kolay bir aktivite haline geldi. Ancak bu kişi erkekse, hangi çiçeklerin gönderilebileceği noktasında akıllar biraz karışabiliyor. Elbette erkeklere gönderilebilecek çiçeklerin sayısı aslında azımsanmayacak kadar fazla… Ancak erkeklerin almaktan en çok hoşlandıkları çiçekler de artık biliniyor. Siz de seçiminizi bu yönde yapabilirsiniz.

Şans Bambuları Erkeklere Uygun

Son yıllarda bir hayli popülerlik kazanan şans bambuları erkeklere gönderim için en uygun seçenekler arasında yer alıyor. Kişiye iyi şans getirdiğine inanılan şans bambuları babalar gününde ya da babanızın doğum gününde göndermeniz için de şık bir tercih olabilir. Hem eve hem de işyerine gönderimi yapılabilen bu bitkiler dekoratif açıdan da tercih ediliyor. Sukkulentler de erkekler için şık bir seçim olabiliyor. Kaktüs çeşitlerinden biri olan ancak üzerinde dikenleri bulunmayan bu bitkiler dolgun yaprak görünümü ile oldukça ilginç bir duruş sergiliyor. Çok özenli bir bakım gerektirmiyor olması da sukkulentlerin sıklıkla seçilmesinin nedenleri arasında bulunuyor. Yakınlarınıza bu güzelliği kazandırabilirsiniz.

Erkekler Guzmanyadan Hoşlanıyor

Erkeklerin beğendiği bitkilerden bir diğeri de guzmanyadır. Kırmızı çiçeği ve uzun yeşil yaprakları ile hem şık hem de farklı bir görünüm sergileyen guzmanya bitkisi de ideal seçenekler arasında bulunuyor. Guzmanya dayanıklı bir bitki olmakla beraber iş ortamlarında da sıklıkla dekoratif açıdan tercih ediliyor. Bu nedenle erkeklerin işyerine de guzmanya gönderimi yapabilirsiniz.