Eve Çiçek Gönder

Çiçekler muazzam görünümleri ile doğanın en güzel hediyesidir. Sevdiklerinizi çiçeklerle mutlu etmek sizin de keyfinizi ikiye katlar. Çiçek göndermek için mutlaka özel günleri beklemeniz de gerekmiyor. Sıradan bir günde sevdiklerinizi mutlu etmek için ansızın çiçek gönderimi yapabilirsiniz. Bunun için eve çiçek gönder demeniz yeterli olacaktır.

Eve çiçek göndermek istediğinizde aslında çok daha özgürce seçim yapabilirsiniz. Mutlaka vazolu çiçekler arasından bir tercih yapmak zorunda değilsiniz. Buket şeklinde hazırlanan çiçek aranjmanları için de eve çiçek gönder diyerek sipariş verebilirsiniz. Bu sayede daha fazla seçeneğe sahip olacağınız için göndereceğiniz kişinin sevdiği çiçeklere yönelmeniz de mümkün olacaktır.

eve-cicek-gonder

Eve Hangi Çiçekler Gönderilebilir?

Öncelikle son yıllarda aranjman çeşitlerinin bir hayli popülerlik kazandığını belirtmek gerekiyor. Farklı çiçek türleri kullanılarak hazırlanan bu aranjmanlar neşeli ve iddialı duruşları ile ön plana çıkıyor. Ayrıca muhteşem kokularıyla evin havasını bir anda değiştirebildiklerini de belirtmek lazım. Papatyalar da yine sıklıkla gönderimi yapılan çiçekler arasında yer alıyor. beyaz ya da renkli papatya çeşitlerine yönelebilirsiniz.

Kırmızı güller ise çiftler için ideal bir tercih olabilir. Kırmızı gül aranjmanları artık eskisinden çok daha gösterişli bir görünüm sergiliyor. Bu şık tasarımlara alternatif olarak bonsai gibi saksı bitkilerini de seçebilirsiniz. Dekoratif açıdan da tercih edilen bonsailer çiçeklerden daha kalıcı olmasıyla da dikkat çekiyor. Farklı saksı çiçekleri de eve gönderim için son derece uygun!