Fuara Hangi Çiçek Gönderilir?

Her duruma uygun çiçek aranjmanları bulabilirsiniz. Artık aranjman çeşitleri arasında fuarlara gönderim için özel olarak dizayn edilen tasarımlar da yer alıyor. Bu aranjmanlar fuara hangi çiçek gönderilir sorusunun yanıtı olabiliyor. Her biri şıklığı ve göz kamaştıran duruşu ile ön plana çıkan bu aranjmanlar fuar etkinlikleri için sıklıkla tercih ediliyor.

Ferforje çiçek tasarımlarının da fuara hangi çiçek gönderilir sorusuna yanıt olabildiğini belirtmek lazım. Bu çiçekler gösterişli bir görünüm sergilediğinden fuarların aktif ortamına da uyum sağlayabiliyor ve bu aktif ortamda ön plana çıkabiliyor. Ferforje tasarımların artık çok farklı ebatlarda da dizayn edilebildiğini belirtebiliriz. Bu sayede uzun ya da kısa, yoğun ya da seyrek çiçek görünümlü onlarca model arasından seçim yapmak mümkün olabiliyor.

ascicekevi3

Fuara Gönderim İçin Uygun Çiçekler Hangileri?

Bu arada son dönemde fuarlara gönderim için saksı bitkilerinin de bir hayli yoğun talep gördüğünü söyleyebiliriz. Boyu 1 ila 1,5 metre arasında değişen saksı bitkileri fuar alanlarında stant dekorasyonu amacıyla da kullanılıyor. Bu açıdan fuara katılım gösteren yakınlarınız için saksı bitkilerini de kullanabilirsiniz.

Özel olarak dizayn edilen ve geniş bir vazo içerisinde farklı çiçek türleri ile hazırlanan aranjmanların da ilgi gördüğünden söz etmek gerekir. Bu çiçekler düğün ya da nişan gibi etkinlikler için de büyük ilgi görürken aynı zamanda açılışlar gibi etkinliklere de uygun olabiliyor.