İş Yerine Gönderilecek Çiçekler

Sevdiklerinizin iş yerine de çiçek gönderebileceğinizi biliyorsunuz. Çiçek siparişi vermek için mutlaka bir ev adresi bildirmeniz gerekiyor. Sadece tercihinizi iş yerine gönderilecek çiçekler arasından yapmanız yeterli olacak. Üstelik çiçek tercihinizi yapılabilecek tasarımlar arasından yapabilirsiniz. Bu noktada sizlere ilk önerimiz tilandsia bitkisi olacak. Sıra dışı bir görünüme sahip olan bu özel bitki sevdiklerinizin ofisinde dekorasyon açık bir katkıda bulunacak.

Alternatif olarak tercihinizi para ağacı yönünde de kullanabilirsiniz. Ofis dekorasyonlarında sıklıkla kullanılan para ağacı yaprak görünümüyle mekana farklı bir hava kazandırıyor. Elbette ofislerin olmazsa olmazlarından biri kaktüsler, seçenekleriniz arasında yer alıyor. Farklı kaktüs çeşitleri kullanılarak hazırlanan aranjmanlar iş yerine gönderim için harika bir hediyelik seçimi olabilir.

is-yerine-gonderilecek-cicekler

Ofise Gönderim İçin Uygun Çiçekler

Bulunduğu mekana iyi şans getirdiğine inanılan şans bambuları da alternatifleriniz arasında yer alıyor. Aynı zamanda canlı ve iddialı renklere sahip olan menekşeler iş yerine gönderebileceğiniz çiçekler arasındaki yerini koruyor. Dilerseniz tercihinizi fark yaratan bir seçim yapmak amacıyla guzmanya çiçeğinden yana kullanabilirsiniz.

Şık bir saksı içerisinde dizayn edilmiş olan orkide çeşitleri bir diğer alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Pembeden beyaza kadar pek çok farklı renk seçeneği sunan tek dal ya da çift dal orkide çeşitleri her türlü çalışma alanına gönderebileceğiniz çiçeklerin başında geliyor. Bu arada teraryumlar da son dönemde popülerliğini daha da arttırdı. Dilerseniz sevdiklerinizin iş yerine şık bir teraryum çalışması gönderebilirsiniz.