İstanbul’un En Sevilen Çiçekçisinden Kuru Çiçek Aranjmanları

Özel bir yöntemle kurutulan ve sonrasında renklendirilen çiçeklerin son dönemde büyük bir popülerlik kazandığını biliyor musunuz? Muntazam bir görünüm sergileyen ve gerçek çiçeklerin kurutulması ile elde edilen bu tasarımlarla eşsiz aranjmanlar hazırlanıyor. Üstelik İstanbul’un en sevilen çiçekçisinden kuru çiçek aranjmanları artık gelin el çiçeği olarak dahi tercih edilebiliyor.

Kurutulmuş çiçekler solmadıkları için hediye olarak da sıklıkla tercih edilmeye başlandı. Sevdiklerine özel günlerde sıra dışı bir çiçek göndermek isteyenler rotasını hemen kurutulmuş çiçek aranjmanlarına çeviriyor. Çünkü bu tasarımlar yıllarca muntazam görünümünü koruyabiliyor. Aynı zamanda etkileyici görünümleri ile de adeta göz kamaştırıyor. Mekan süslemelerinde de kurutulmuş çiçeklerin yeri bambaşka!

kuru-cicek-aranjmanlari

Kuru Çiçek Gelin El Buketleri

Kurutulmuş çiçekler gelin adaylarının da dikkatinden kaçmıyor. Özellikle el çiçeğini hatıra olarak saklamak isteyen gelin adayları tercihini kurutulmuş çiçek buketlerinden yana kullanıyor. Bu sayede evlenirken zarafetlerini taçlandıran el çiçeklerini yıllarca romantik bir hatıra olarak saklayabiliyorlar. Kurutulmuş çiçeklerle hazırlanan gelin buketlerinin şahane bir güzellik sunması da bu tasarımların tercih edilmesinin nedenleri arasında yer alıyor.

Sevdiklerinize hatıra olarak saklayabilecekleri ve aynı zamanda dekoratif amaçla da kullanabilecekleri bir çiçek göndermek istiyorsanız hiç tereddüt etmeden tercihinizi kurutulmuş çiçek aranjmanlarından yana kullanabilirsiniz. Bu tasarımları online sipariş sitemizde inceleyebilir ve beğendiğiniz model için birkaç dakika içerisinde siparişinizi iletebilirsiniz. Kurutulmuş çiçeklerin eşsiz güzelliğinden evinizi mahrum bırakmayın.