Kadınlar Bu Özel Günlerde Çiçek Bekler!

Çiçek almak kadınların en mutlu olduğu anlardan biridir. Hatta bazı günlerde kadınların çiçek alma beklentisinin de olduğu bilinir. Özellikle eşinden ya da sevgilisinden çiçek beklediği bu özel günleri kaçırmanız, sıkıntı yaşamanıza da sebebiyet verebilir. Her ne kadar kadınlar pek dile getirmeseler de bu özel günlerde sizden çiçek beklediklerini bilmeniz, ilişkinizi güçlendirmeniz adına önemlidir.
  • Doğum Günü

Sevgilinize ya da eşinize doğum gününde elbette hediye almayı ihmal etmediğinize eminiz. Peki, hediye ile birlikte çiçek alıyor musunuz? Kadınlar doğum günlerinde mutlaka çiçek almak ister. “Ama hediye aldım” dediğinizi duyar gibiyiz. Fakat doğum günlerinde hediyenin yeri ayrı, çiçeğin yeri ise bambaşka…
  • Yıldönümleri

Evlilik yıldönümü, tanışma yıldönümü gibi yıldönümleri de kadınların çiçek beklentisi içinde olduğu zamanlardır. Yıldönümü hediyesi alıp almamak size kalmış. Fakat çiçek gönderimi yapmazsanız bu özel günün sizin için değerli olmadığı kanısına varılabilir. Yıldönümlerinde mutlaka kırmızı güller almanız gerekmiyor. Şirin bir aranjman ya da bir demet papatya dahi yeterli olabilir.
  • Sevgililer Günü

Flört döneminde sevgililer gününde erkekler çiçek göndermeyi pek ihmal etmez. Ancak evlilik döneminde sevgililer günü bazı erkekler tarafından ihmal edilebiliyor. Oysa ilişkinin romantizmini korumak için sevgililer gününde eşinize çiçek göndermelisiniz. Eşinizin bu özel günde sizden çiçek beklediğini unutmayın.
  • Özür Dileme
Sevgilinizin ya da eşinizin kalbini kırdığınızda ya da bir hata yaptığınızda da kadınların çiçek beklediğini biliyor musunuz? Af dilemek için mesaj atmak ya da aramak yerine önce bir buket çiçek göndermeniz, kalpleri yumuşatmak için bir hayli etkili olur. Bu yüzden kadınlar özür dileme öncesinde de çiçek beklentisi içinde olabiliyor.Kadınları mutlu etmek aslında çok kolay! Bu özel günlerde çiçek göndermeniz onların yıl boyunca mutlu olmalarına yardımcı olmak için kafi!