Kişiye Özel Tasarım Çiçek Buketleri

Çiçek göndermek için tercihinizi gelişigüzel yapmayın. Göndereceğiniz kişinin zevklerine ve çiçek tercihlerine en uygun buketi artık kolaylıkla bulabilirsiniz. Çünkü kişiye özel tasarım çiçek buketleri son derece geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor. Sadece tasarımlarıyla değil kullanılan çiçek türleri ile de aradığınız her türlü buketi birkaç dakika içerisinde bulabilirsiniz.

Örneğin çiçek göndereceğiniz kişi lalelerden hoşlanıyorsa sadece tek renk lalelerle hazırlanan eşsiz bir buket gönderimi yapabilirsiniz. Eğer rengarenk çiçeklerden hoşlanıyorsa bu durumda farklı renklerde lalelerle dizayn edilen bir buketi tercih etmeniz çok daha akılcı bir seçim olacaktır. Aynı durum diğer çiçek çeşitleri için de geçerli!

kisiye-ozel-tasarim-cicek-buketleri

Çiçek Seçimi Yaparken Bunlara Dikkat Edin!

Eğer çiçek göndereceğiniz kişinin hangi çiçeklerden hoşlandığını bilmiyorsanız pek çok farklı çiçeğin bir arada kullanıldığı aranjmanlara yönelebilirsiniz. Lilyum, lisyantus, gerbera, papatya, lale ve daha pek çok farklı çiçeğin kullanıldığı bu aranjmanlar son derece dinamik bir görünüm sergiliyor. Gönül rahatlığıyla gökkuşağının tüm renklerini üzerinde barındıran bu çiçekleri tercih edebilirsiniz.

Kişiye özel tasarımlar farklı bitki aranjmanlarında da kullanılabiliyor. Örneğin kaktüslerden hoşlanan birine hediye olarak farklı kaktüs çeşitlerinin bir arada kullanıldığı aranjmanları gönderebilirsiniz. Aynı zamanda kaktüs çeşitlerinin kullanıldığı teraryum çalışmaları da şık bir seçim olabilir. Artık çiçek seçimi yaparken hayal gücünüzün sınırlarını zorlayabilirsiniz. Çünkü seçenekleriniz sandığınızdan çok daha fazla!