Küçük Teraryum Çiçekler

En gözde trendlerden biri olan teraryumlar her geçen gün popülerliğini arttırıyor. Bu özel tasarımlar bir kara akvaryumu olarak mekanlarda aksesuar olarak kullanılıyor. Pek çok dekorasyon stiline hayat veren küçük teraryum çiçekler ile de süslenerek renkli ve etkileyici bir görünüm kazanabiliyor. Bu eşsiz tasarımlara sahip olmak için minimum ödeme yapmak kafi! Çünkü teraryumlar oldukça uygun fiyatlara sahip.

Genellikle cam fanus içerisinde hazırlanan bu tasarımlar küçük teraryum çiçekler ile şık ve gösterişli bir duruş alabiliyor. Ancak tüm tasarımlarda çiçek kullanılmadığını da belirtebiliriz. Bazı teraryumlarda sadece kaktüs çeşitleri kullanılabiliyor. Birkaç farklı kaktüs eşliğinde minyatür bitkiler de bu tasarımları daha canlı gösterebiliyor.

kucuk-terarium

Teraryum Çeşitlerinde Kullanılan Bitkiler

Ayrıca sukkulent çeşitlerinin de bu kara akvaryumlarında sıklıkla kullanılan bitkiler arasında yer aldığını söyleyebiliriz. Bazı minyatür aksesuarlar ile küçük bir dünya yaratılmaya çalışılıyor. Örneğin bir bahçe görünümü kazandırılan tasarım içerisinde bahçe masası ve sandalyeler de dekoratif açıdan kullanılabiliyor. Bahçe alanında boyları çok uzamayan çiçekler tercih ediliyor.

Aynı zamanda insan, bebek ya da ev figürlerine de yer verilebiliyor. Bu şık tasarımlar çiçek göndermek yrine daha kalıcı bir hediye göndermek isteyenlerinde adeta imdadına yetişiyor. Son derece etkileyici ve kalıcı bir hediye seçeneği olan bu tasarımlar için internetten sipariş verebilirsiniz. Online sipariş yöntemi ile gayet güzel ev anlamlı bir tasarım seçimi yapabilirsiniz.