Kuru Çiçek Gelin Buketi

Gelin adayları düğünlerinde ellerinde taşıyacakları çiçekleri de en az gelinlikler kadar özenli bir şekilde seçiyor. Elbette gelin el çiçeğinin hem gelinlik modeline hem de düğünün gerçekleştirileceği konsepte uygun olması gerekiyor. Ancak bu noktada gelin adayları zorlanmıyor. Çünkü artık kuru çiçek gelin buketi de dahil olmak üzere onlarca farklı tasarım seçeneği gelin adaylarına sunulmuş durumda!

Özellikle kurutulmuş çiçekler son yıllarda daha fazla ilgi görmeye başladı. Bunun nedeni muazzam bir güzellik sergileyerek canlı çiçeklerle rekabet edebiliyor olmalarıdır. Ancak bunun yanı sıra hatıra olarak saklanabiliyor olmaları da gelin adaylarının tercihini kurutulmuş çiçeklerle hazırlanan gelin buketlerinden yana kullanmalarını beraberinde getiriyor.

kuru-cicek-gelin-buketi

En Güzel Kuru Çiçek Gelin Buketleri

Kurutulmuş çiçekler aslında büyük bir özenle hazırlanıyor. Özel tekniklerle kurutulduktan sonra yeniden renklendirilen ve doğal bir görünüm kazandırılan bu özel çiçekler mevcudiyetini çok uzun süre muhafaza edebiliyor. Aylarca formunu koruyabiliyor olmaları gelin adaylarının kurutulmuş çiçeklere daha fazla ilgi göstermesini beraberinde getiriyor.

Aynı zamanda her türlü düğün konseptine ve gelinlik modeline uyum sağlayabiliyor olmaları da dikkatlerden kaçmıyor. Hem salon düğünleri hem de kır düğünleri için kurutulmuş çiçeklerle hazırlanan gelin el çiçekleri rahatlıkla tercih edilebilir. Bu tasarımlar prenses kesim gelinliklerden balık kesim modellere kadar aklınıza gelebilecek her türlü gelinlik modeli ile bir arada kullanılabilir. En güzel kurutulmuş çiçek gelin buketlerini online sipariş sitemizden inceleyebilirsiniz.