Kurumsal Çiçek Siparişi

Kurum olarak çiçek göndermek istediğinizde tercihinizi her daim taze çiçeklerle hazırlanmış olan aranjmanlardan yana yapmalısınız. Çünkü kurumsal çiçek siparişi uzmanlık gerektirir. Kurumların seçtikleri çiçeklerin, onların prestijine uygun olması gerektiğini unutmayın. Dolayısıyla prestijinizi ve kurumsal imajınızı zedelemek istemiyorsanız, profesyonel hizmet veren bir çiçekçiyi seçmeniz lazım.

Aslında kurumsal çiçek siparişi için bir firma ile anlaşmanız ve siparişlerinizi her daim aynı firma tarafından hazırlanıp teslim edilmesini talep etmeniz çok daha doğru olabilir. Bu durumda firma çalışanlarına gönderilebilecek çiçekler ya da tebrik amacıyla göndermek isteyebileceğiniz çiçeklere daha önceden karar verebilirsiniz. Aynı zamanda çok daha makul rakamlar söz konusu olacaktır ve bir tasarruf elde edebilirsiniz.

kurumsal-cicek-siparisi

Hangi Çiçekler Kurumsal Sipariş İçin Uygun?

Her çiçeğin elbette kendine has bir güzelliği var. Hangi çiçeklerin kurumsal sipariş için uygun olduğu konusunda bir sınırlama bulunmuyor. Sadece kırmızı güller aşk duygusu ile artık bütünleştiğinden kırmızı güllerin kurum olarak gönderilecek çiçek siparişleri için pek uygun olmadığını belirtebiliriz. Bunun dışında herhangi bir çiçeği seçebilirsiniz.

Genellikle kır çiçekleri ile hazırlanan buketler ve farklı çiçek türlerinin bir arada kullanılması ile hazırlanan aranjmanlar tercih ediliyor. Aynı zamanda tek bir çiçek türünün farklı renkleri kullanılarak çeşitli süslemeler ile hareketlendirilen aranjmanların da sıklıkla tercih edildiğini belirtebiliriz. Online sipariş sitemiz üzerinden en güzel aranjmanlara göz atabilirsiniz. Tüm kurumsal çiçek siparişlerinizi sitemizden verebilirsiniz.